Nakon povratka iz Srbije, fudbaler počinio jeziv zločin! Svirepo silovao i ubio devojku, pa njeno telo ostavio u šumi (FOTO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

Igrao je za klub iz Kraljeva, a sada je Kini uhapšen u Americi zbog ubistva

Mladi igrač američkog fudbala Dželik Kini uhapšen je zbog sumnje da je počinio silovanje i ubistvo nedaleko od Bostona. 

Kako prenosi Daili mejl, Kini, koji je u Srbiji igrao za Kraljevske krune iz Kraljeva, neposredno po povratku u Sjedinjene Američke Države ubio je svoju devetnaestogodišnju devojku Mikaelu Konli, i to ispred škole u gradiću Bar Harboru.

Posle izvršenog ubistva je telo ostavio u šumi, a prema zvaničnim navodima medija, Mikaela je automobilom sačekala Kinija na aerodromu u Bostonu, gde je po povratku iz Srbije sleteo, da bi potom usledila svađa.

Prepirka je počela u školskom dvorištu, usledilo je ubistvo koje su razotkrile kamere. Na njima se vidi da je vukao devojku po igralištu, ona se opirala i šutirala, da bi se nekoliko minuta kasnije videlo kako Kini na leđima nosi Mikaelu i odnosi je ka šumi.

fudbaler

Kini je posle zločina, telo ostavio u šumi; Foto: Hancock County Jail

Posle pregledanog snimka, policija je pronašla telo žrtve, a autopsijom je utvrđeno da je preminula od posledica gušenja i udaraca u glavu.

zrtva

posle svađe usledilo je Mikaelino ubistvo; Foto: Facebook/Mikaela Conley

Dželik Kini je na saslušanju rekao da je sa Mikaelom prvi put imao seks, posle čega je usledilo čudno ponašanje i ozbiljna svađa, ali je porekao da je počinio ubistvo.

Navodi se da će kini biti u pritvoru do 21. avgusta kada će biti izveden pred sud.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf)