MORAO SAM DA OTVORIM USTA I DA GUTAM Jeziva ispovest dečaka iz Knjaževca koga je obljubio otac

užas

Foto: Kurir

– Želeo sam da se ubijem, uopšte me nije bilo strah da umrem. Strah me je bilo samo tate, da mi nikad više ne radi ono, da me nikad više ne prebija kaišem… – kaže tihim glasom i spuštenog pogleda dečak (13) koji je u junu 2017. u školskom dvorištu pokušao da se ubije nožem, navodno zbog toga što ga je otac obljubio.

Dečak trenutno sa majkom A. V. živi u kući njenog strica S. S. u Knjaževcu. Žena kaže da je pobegla od supruga pre oko godinu dana. U sigurnoj kući su proveli oko mesec dana, a onda joj je stric obezbedio utočište. Osumnjičenom ocu B. V. (45) određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je od 2015. do 2016. u više navrata silovao sina dok ga je kupao.

Dečak je dugo ćutao, a jeziva priča je otkrivena kada je u školu poneo nož. U samoubistvu je video jedini izlaz iz pakla, ali su učenici zvali nastavnike i psihologa, koji su sprečili tragediju.

– Jeste, radio mi je to. Tri puta to, a mnogo puta ono – govori dečak, koji kada kaže „ono“ misli na oralni se.s, na koji ga je otac prisiljavao.

SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD BEOGRADA: Prilikom izletanja auta povređeno 5 osoba (INFO)

Kako smo saznali od nadležnih, dečak je policiji ispričao da ga je otac napastvovao dok ga je kupao. Zaključao bi vrata kupatila da ne uđe majka, a onda…

– Ja se skinem, a on me prvo okupa celog. Onda mi sipa šampon na kosu i naredi da širom otvorim oči i usta. To sam mrzeo jer je bilo ljuto, pekla mi je oči sapunica, ali sam morao i da gutam penu. Prvi put kad mi je uradio ono, rekao je da će me prebiti ako pisnem. Ne bih ja ni glasa pustio, bilo me je mnogo strah. Tata bi mi ipak stavio ruku na usta za svaki slučaj. A kada me je terao na, znate, ono drugo, isto bi pretio. Rekao je da će ubiti i mene i mamu ako bilo kome kažem. Mislio sam, bolje da pretrpim to nego da nas premlati. Bilo je mnogo grozno. Povraćalo mi se. Žmurio sam. Neću više da pričam… – promuklim glasom, gledajući u pod, govori dečak.

Teška saobraćajna nesreća: DEČAK (12) POGINUO Otac, majka i brat povređeni u udesu na putu Ljig-Preljina (INFO)

Njegova majka kaže da je sumnjala da se nešto dešava iza zaključanih vrata kupatila. Ali kada bi pitala sina šta je radio sa tatom, ovaj bi samo odgovorio da se kupao.

– Bilo mi je sumnjivo što zaključava vrata. Posle mi je postalo sumnjivo što se toliko dugo zadržava dok kupa dete. Pitala sam ga, on je rekao da umuknem, da kao otac može valjda da okupa sina. Dete je kasnije plakalo kada je trebalo da uđe u kupatilo. Jednom sam čula strašan vrisak… Pitala sam muža šta je bilo, ali je rekao da je „malom ušla pena u oči“. Desilo se više puta da dečak nakon kupanja neprestano pljuje. Nisam znala, a trebalo je… – kaže majka.

Ona dodaje da nijednom nije videla čin silovanja, ali da sve veruje svom sinu.

– Želim mu da živi 100 godina i da ih provede u zatvoru i da mu tamo svaki dan rade ono što je on radio nama godinama! – kaže nesrećna žena.

Majka nervozno krši ruke i nastavlja:

– Da sam znala, mislim da bih smela da odem. Ovako smo trpeli godinama da nas bije. Mene je tukao svačim, štapom, pesnicama, šutirao me, strah u kosti mi je uterao. Gore mi je bilo dok je tukao njega. Počeo je kada je sin imao oko šest meseci. Nerviralo ga je što plače, pa ga je bacio na krevet, dete je palo na pod… Kada je imao oko godinu dana, udario ga je jako u lice da mu je išla krv na usta, samo zato što je povukao stolnjak sa tanjirima… – kaže majka dečaka.

– Gledala sam kako ga tuče… Kad bih viknula da prestane, krenuo bi na mene. Nisam se bojala, otimala sam ga iz njegovih ruku. To ga je ljutilo, pa nas je tek onda krvnički prebijao. Nekad sam ćutala kad udari dete, da ga još više ne naljutim. Neki me pitaju što sam trpela. Ne znate vi taj strah, to se ne može objasniti. Kao da nisam bila ni žena, ni majka, nego neka životinja koja mora da trpi, tako sam se osećala. Nisam bila čovek… – govori zlostavljana žena.

POKUŠAJ OTMICE DEVOJČICE: Ispovest majke koja je jedva spasila ćerku od MANIJAKA KOJI SE PREDSTAVLJAO KAO TENISER

Dečak je na psihijatrijskoj terapiji lekovima. Kakav će biti njegov život i da li će uspeti da pobedi strahote koje su mu urezane u misli, pitanje je bez odgovora.

B. V. je određen pritvor do 30 dana da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio delo, zbog uznemiravanja javnosti, jer je za krivično delo silovanja zaprećena zatvorska kazna od 10 godina, pa naviše.

Imam rupe na nogama od opasača

Dok majka govori o torturi, sin je posmatra bezizražajnim pogledom, kao da u očima nema ni tuge, ni besa, samo ravnodušnost.

– Tukao me je po glavi, rukama, nogama, leđima, svuda. Imao je jedan vojnički kaiš, koji je doneo sa ratišta, pa kada bi okrenuo ono gvozdeno, pravio mi je rupe na nogama. Svi u selu su znali da me tuče, svi su videli da sam uvek modar. Meni je to bilo normalno… – govori dečak.

EU NAM ZALUPILA VRATA: Nema ništa od učlanjenja bar do 2027. godine!

Otac: Nisam kriv, sve je izmišljeno

Kako saznajemo, osumnjičeni B. V. negira da je napastvovao sina.

– Ovde imamo reč dečaka protiv reči oca. Otežavajuća okolnost je ta što je od poslednjeg seksualnog zlostavljanja, ako ga je bilo, prošlo skoro godinu dana. Postoji mogućnost i da je dečak sve izmislio da bi se osvetio ocu, čak postoji mogućnost i da ga je majka nagovorila da to ispriča. Očevidaca nema, vidljivih tragova nema, medicinskih dokaza nema – saznajemo od nadležnih.

(Dnevne.rs/Izvor: Alo.rs)