Miloševa trudna verenica Snežana i dalje u teškom stanju: U šok sobi je i još ne zna da joj je dečko mrtav (INFO)

srce

Foto: Fejsbuk/Milos Vukomanovic

Najveći problem stvara nagnječenje grudnog koša

Zdravstveno stanje Snežane Rudinac (24) koja je teško povređena u Bečićima u saobraćajnoj nesreći prošlog utorka, kada je život izgubio njen verenik Miloš Vukomanović (25), nepromenjeno je, i ona je u kritičnom stanju u šok sobi pod budnim okom lekara na VMA.

Snežana je sa povredama opasnim po život u noći između prošlog utorka i srede najpre prevezena u bolnicu u kotorskom naselju Risan, da bi nakon dva dana u teškom stanju bila prevezena helikopterom na lečenje u Beograd na VMA. Već nedelju dana zdravstveno stanje devojke je kritično.

– Snežanino stanje je nepromenjeno, ona je i dalje u šok sobi, gde se nalazi otkad je u četvrtak uveče kao težak pacijent dovezena helikopterom u bolnicu – kažu na VMA.

VATRENA STIHIJA BESNI U GRČKOM LETOVALIŠTU: Ugljenisana tela na sve strane, najmanje 50 mrtvih i 100 povređenih (FOTO)

Devojka je u saobraćajnoj nesreći, u kojoj su ona i njen verenik pokošeni kao pešaci, zadobila povredu glave, potkolenice, natkolenice i grudnog koša, ali uprkos teškim telesnim povredama nije u komi.

Najveći problem stvara nagnječenje grudnog koša, a Snežana je na kiseoniku i ne može da komunicira. Naime, kada se probudi, postaje uznemirena, zbog čega joj lekari daju lekove za smirenje kojima je uspavljuju.

Nesrećnoj Snežani još uvek nije saopšteno da je ostala bez verenika Miloša, koji je poginuo na licu mesta.

Kako se nezvanično saznaje, Snežanu u bolnici posećuju roditelji, koji svoju ćerku prate od trenutka tragedije. Oni su najpre prošle nedelje iz Kraljeva otputovali u Crnu Goru, a sada se kako su rekli njihovi poznanici, nalaze u Beogradu, gde prate stanje ćerke. U njihovoj kući u Kraljevu ni juče nije bilo nikoga.

Snežana i Miloš su u noći između 17. i 18. jula pretrčavali ulicu na mestu starog pešačkog prelaza, kada je na njih naleteo automobil kojim je upravljala E. A., slikarka i ćerka bivšeg policajca i biznismena iz Budve.

Miloš, koji je preminuo na licu mesta, sahranjen je prošlog četvrtka, istog dana kada je Snežana u teškom stanju prevezena u Beograd.

(Dnevne.rs /Telegraf.rs/Izvor: Blic)