MILOŠA I SNEŽANU PREGAZILA ĆERKA CRNOGORSKOG MOĆNIKA?! Otac devojke koja je pokosila verenike iz Srbije bivši policajac i vlasnik restorana na Svetom Stefanu?!

tuga

Foto: Privatna arhiva

Miloš Vukomanović (25) poginuo je kada je na njega naletela automobilom Crnogorka E.A. (23) u Bečićima, a u istoj nesreći je teško povređena njegova verenica Snežana Rudinac (24).

Kako Novosti nezvačno saznaju, za volanom je bila ćerka bivšeg policajca i vlasnika ugostiteljskog objekta na Svetom Stefanu, a policija je za sada objavila samo njene inicijale.

GODIŠNJICA NAJJEZIVIJEG UBISTVA U SRBIJI: Monstrumi su odveli Kaju (3) u Zvezdarsku šumu, majka pušila dok je njen ljubavnik ZVERSKI ZLOSTAVLJAO devojčicu

Bulevar u Bečićima važi za crnu tačku u ovom gradu, ali i na crnogorskom primorju. Prema priči meštana, bulevar je u potpunom mraku, a pešački prelazi nisu obeleženi. Na njemu se desio veliki broj saobraćajnih nesreća, neretko sa smrtnim ishodom.

zrtve

Miloš Vukomanović sa verenicom, Foto: Fejsbuk Printscreen/Miloš Vukom

Miloš i Snežana bili su sezonski radnici u Crnoj Gori. Zavoleli su se na fakultetu. Miloš je rodom sa Kosova, iz Zvečana. Snežana je prošle godine diplomirala na fakultetu, a Milošu je ostalo još nekoliko ispita. Poznanici za njih imaju samo reči hvale.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Večernje novosti)