MAMA, OSTANI SA NAMA! Ćerke Sandre Dende sve vreme uz majku koja je u komi NAKON TEŠKOG UDESA!

nesreća

Foto: Kurir

Ana i Nina Denda, ćerke teško povređene novinarke, ne odvajaju se od nje u bolnici, pružajući joj podršku i hrabreći je.

Ćerke teško povređene Sandre Dende, novinarke i producentkinje emisije “Kuća od srca”, ne odvajaju se od majke koja se nakon teške saobraćajne nesreće, koja se u nedelju desila u Kovinu, još uvek nalazi u veštačkoj komi na intenzivnoj nezi.

BRITANCI BILI TAJNO U SREBRENICI: Sa Orićem kovali zaveru protiv Srba?!

Dok čekaju da lekari operišu njihovu majku, Ana i Nina neprestano su uz nju, pružaju joj bezrezervnu podršku i hrabre je.

– Ti si najveći borac na ovom svetu. Ti si me naučila da u malom telu može da bude veliki i jak čovek. Ti si moj uzor, podrška i najveći prijatelj. Trebaš mi, ostani sa mnom. Volim te najviše, izdrži mama – napisala je ćerka Ana na društvenim mrežama, dok je njena sestra Nina istakla da se nada da će se Sandra oporaviti od teških povreda.

slupani auto u kanalu

SLUPANI AUTO U KANALUFOTO: FOTO: KURIR

– To je naša mama. Neće ona nas tako lako ostaviti. Ona je naša najveća podrška i ostaće tako još jako dugo – dodala je Nina Denda.

Podsetimo, novinarka je povređena kada je u subotu ujutru išla da obiđe kuću koju je ekipa televizijske emisije “Kuća od srca” gradila jednoj porodici iz Kovina. Sandra je bila na zadnjem sedištu neregistrovanog “opela” kojim je upravljala njena koleginica Dragana J., koja nema položen vozački ispit.

BEOGRAĐANKA OTIŠLA NA ŽABLJAK SA DRUGARICOM: 7 dana kasnije počela je BORBA ZA ŽIVOT

– Uzrok nesreće je verovatno neprilagođena brzina uslovima puta. Ona nije lepo ušla u krivinu, nije smotala dovoljno volan, pa je zato izletelo vozilo sa puta i upalo u kanal – rekao je naš izvor iz istrage i dodao da će protiv Dragane J. biti podneta krivična prijava.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, J.I.)