JEZIVO UBISTVO KOD “FRANŠA”: Automobil odleteo u vazduh, vozač zarobljen VRIŠTAO DO POSLEDNJEG TRENUTKA (INFO)

policija

Foto: Alo.rs

Stravična eksplozija dogodila se oko 13 časova u blizini Autokomande, kod “Franša” (potez između Bulevara oslobođenja i Ustaničke), kada je tokom vožnje eksplodirao jedan automobil!

Prema prvim informacijama u pitanju je eskplozija podmetnute bombe! Vozač je nakon eksplozije vrištao na sav glas zarobljen u uništenim kolima, ali je nekoliko minuta kasnije podlegao jezivim povredama pred brojnim okupljenim svedocima.

Vozač je nakon eksplozije ostao zarobljen u automobilu i i dalje je bio živ. Brojni Beograđani su se okupili na ulici i posmatrali jezivu scenu dok je povređeni vozač vrištao na sav glas. Nekoliko minuta kasnije on je izdahnuo u vozilu.

– Dobili smo informaciju da je došlo do eksplozije. Naša ekipa krenula je na teren – rekli su iz Hitne pomoći.

DEVOJČICA (3) PROVELA CELU NOĆ IZGUBLJENA U KUKURUZU: Našli su je zahvaljujući NJEMU koji se nije odvajao od nje! (VIDEO)

Na terenu su i vatrogasci, a na automobilu se mogu videti tragovi eksplozije. Stanje vozača i dalje nije poznato.

– Deluje mi kao da je u pitanju “tojota”, a ona sigurno neće tek tako da eksplodira – rekao je jedan od automehaničara koji se zatekao u blizini.

Ljudi koji su bili na licu mesta kažu da je sve izgledalo veoma strašno i da veruju da je podmetnuta bomba ispod automobila, dok gosti obližnjeg lokala tvrde da se sve zadrmalo kada je došlo do eksplozije.

Policija na terenu trenutno zaustavlja saobraćaj pa se stvorila ogromna gužva.

(Dnevne.rs /Izvor:  J. Aleksić , M. Antonijević, Blic)