JEZIVA NESREĆA RANO JUTROS U BEOGRADU: Žena nastadala na auto-putu kod Autokomande (INFO)

bolnica

Foto ilustracija: Z.Stanić

BEOGRAD – Jedna žena pešak stara oko 31 godinu poginula je rano jutros u saobraćajnoj nesreći na auto-putu kod Steka, dok su još dve osobe povređene.

Nesreća se dogodila u 05.05 časova, rekao je Tanjugu Mirko Lutovac iz Hitne pomoći.

Prema njegovim rečima, Hitna pomoć noćas imala je 118 intervencija od kojih 28 na javnom mestu, a u osam saobraćajnih nesreća povređeno je 15 ljudi.

Hitna pomoć imala je veliki broj poziva, a za pomoć su se najviše javljali astmatičari.

Jedna žena povređena je u udesu u 19.50 na uglu Svetolika Lazarevića i Radničke, dok su tri osobe, među kojima jedna trudnica povređene u nezgodi u Bulevara Kralja Aleksandra u 20.48.

U udesu u 21.03 u ulici Dragoslava Srejovića povređen je muškarac koji je bez svesti prevežen u Urgentni centar, gde mu je rađena reanimacija.

Mirjana je jutros pronađena mrtva u stanu: Pre samo 2 nedelje njoj je najbolji drug Jovan umirao na rukama od predoziranja na splavu (FOTO)

Jedna muška osoba povređena je u udesu u 21.19 na autoputu za Šid, dok još po dve muške osobe povređene u udesima u Cara Dušana u 21.53 i u Vodovodskoj ulici u 22.43, rekao je Lutovac.

Jedna devojčica (10) pešak povređena je u 23.46 u ulici Aleksandra Dubčeka i prevežena je u Urgentni centar. U udesu u Bulevara Kralja Aleksandra u 00.44 nije bilo povređenih.

Tokom jučerašnjeg dana Hitna pomoć je imala 152 intervencije od čega 64 na javnom mestu, a u osam udesa povređeno je osam osoba, rekao je Lutovac.

(Dnevne.rs /Kurir.rs/Izvor: Tanjug)