JELENU JE UBIO BOGATI SPONZOR: Bivši načelnik beogradkse policije izneo šokantne tvrdnje

Jelena

Foto: Media centar/Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Pevačicu Jelenu Marjanović (33) ubio je sponzor kada je odlučila da ga napusti, tvrdi advokat Marko Nicović, član svetske Agencije šefova policije i nekadašnji načelnik beogradske policije.

Nicović tvrdi da je Jelenu „ubio sponzor koji ju je lansirao na estradu“, a da je motiv koristoljublje.

– Taj čovek je i organizovao njeno ubistvo, ali je otišao predaleko. On je moćan i kada je ona odlučila da ga otkači, naručio je njeno ubistvo i finansirao ga je jer je bila njegova zlatna koka. Zbog toga naručioca treba tražiti u miljeu čiji su članovi moćni i imaju uticaj na ljude iz estrade – smatra Nicović i navodi da policija treba da nastavi istragu.

DRAMA U „DOLINI GLADNIH“ NA NOVOM BEOGRADU: Deca se posvađala, a onda je otac jednog od njih upucao roditelje drugog

On ističe da Jelenin suprug Zoran Marjanović (39) i njegova porodica nisu imali interesa da je ubiju jer im je donosila novac u kuću.

– Pretpostavljam da je Jelenin suprug znao za tog čoveka, ali da je ćutao o tome. Taj čovek je finansirao Jeleninu karijeru, a on je prećutno pristao na to. On jeste kompozitor i radio je hitove za poznate pevače, ali ipak je ona kasnije donosila više novca od njega u kuću – naglašava nekadašnji viši inspektor za krvne i seksualne delikte u beogradskoj policiji.

ubistvo

Foto: printscreen/Kurir.rs

Nicović ne veruje da je Zoran Marjanović umešan u zločin, iako se 10 meseci nalazi u pritvoru.

– Nije mi jasno zbog čega je uhapšen godinu i po kasnije, a ne odmah. Prema onome što znam kao osoba koja je dugo radila taj posao, zaključujem da je Jelenin suprug uhapšen samo na osnovu izjave nekih svedoka, a da materijalnih dokaza nema – kategoričan je sagovornik.

„DRŽAVA GDE SUDSKI POSTUPCI TRAJU DUŽE OD ŽIVOTA“: Zapanjeni AMERIKANAC opisao Srbiju

On dodaje da Marjanović ćuti o svemu jer mu tako odgovara.

– Jelenin muž veruje da će biti oslobođen. Njegova porodica je takođe ćutala zbog koristi – ubeđen je bivši prvi čovek beogradske policije.

(Dnevne.rs/Izvor: Alo.rs)