ISPOVEST RADNICE SA PUMPE U VRČINU: Ušlo je 200 Torcidaša, pokrali su sve, bili smo skamenjeni (FOTO)

Hajduk

Foto: telegraf.rs

Navijači splitskog Hajduka napravili su pravi huliganski pir na svom putu kroz Srbiju ka Bugarskoj, gde njihov tim od 18 časova igra protiv Slavije iz Sofije revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Oni su se zaustavili kod benzinske pumpe u blizini naplatne rampe Vrčin, koju su opljačkali i demolirali, ostavivši “ustaški pečat” iscrtanim grafitima.

Kako nam je rekla radnica koju smo zatekli na pumpi, gde su još vidljivi tragovi divljanja hrvatskih huligana, oni su krali sve što im je palo pod ruku. Bilo ih je oko 200 i troje radnika, koji su se zatekli u smeni, samo su nepomično stajali za kasom.

VUČIĆ ODGOVORIO PREDSEDNICI HRVATSKE: Mile Kitić ne peva Za dom spremni!

– Pisali su grafite i iznosili iz radnje sve što im je palo pod ruku. Skupa pića, čokolade, bombonjere. Uzimali su korpu koju su punili. Bilo ih je oko 200 i pokupili su sve što im je bilo dostupno. Izneli su napolje i po kutiju sladoleda.

Precrtavali su se i bilbordi na pumpi; Foto: Telegraf

– Troje ljudi je bilo u smeni koji su stajali za kasom nepomično. Šteta je velika, ali za sada ne možemo reći kolika. U radnji je trenutno popis, pa ćemo znati neku okvirnu cifru štete. Na svu sreću niko nije povređen od radnika, a i u tom trenutku niko od mušterija nije bio na pumpi, jer mislim da bi bio haos. Osim po zidovima sa spoljne strane pumpe pisali su grafite vratice se oni sigutno – rekla nam je radnica koju smo zatekli na pumpi.

Pogledajte i fotografije koje smo zabeležili na pumpi, gde su bili počupani kablovi, izlepljene nalepnice, a čak su ustaški simboli bili iscrtani i po samom putu. Takođe su precrtali i grafite Delija i Grobara koji su bili ispisani na trafostanici.

Isprecrtani grafiti Delija i Grobara na trafostanici kod pumpe; Foto: Telegraf

Nalepnice koje su polepljene po pumpi; Foto: Telegraf

Ustaški simbol iscrtan i na samom putu; Foto: Telegraf

Ustaški simbol još nije obrisan; Foto: Telegraf

I Sisak je udario svoj “pečat”; Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

(Dnevne.rs/Izvor: marko Pantelić, Telegraf.rs)