HOROR U SREMSKOJ KAMENICI: Otac obljubio destogodišnju čerku?! (INFO)

pubovi

Foto ilustracija: Telegraf

Policija je uhapsila J. Š. (46), iz Sremske Kamenice, zbog sumnje da je napastvovao svoju desetogodišnju ćerku. Više javno tužilaštvo u Novom Sadu je delo okvalifikovalo kao obljubu, a posle saslušanja sudija za prethodni postupak je ocu odredio pritvor do 30 dana.

Prema nezvaničnim saznanjima, J. Š., inače otac dvoje maloletne dece, sumnjiči se da je napastvovao mlađu ćerku, desetogodišnjakinju.

Otac se sumnjiči da je protekle dve godine u kući u Sremskoj Kamenici, gde sa ćerkama živi kao podstanar, primoravao desetogodišnjakinju da ga oralno zadovoljava. Navodno je devojčici pretio batinama, odnosno da će je istući ukoliko ne bude radila ono što je od nje tražio.

MILKA FORCAN ODGOVORILA NA PROZIVKE MIŠKOVIĆA: Kada neko umisli da je moćniji od države, ostane bez ..

U pomenutoj ulici, gde osumnjičeni sa decom živi kao podstanar, malo ko ga poznaje. Tek poneki žitelj Svetosavske ulice kaže da mu je poznato da se osumnjičeni pre oko godinu dana tu doselio sa dve devojčice, navodno iz Novog Sada. O njegovom hapšenju i optužbama kažu da ništa ne znaju.

pubovi

Foto: Printscreen/instagram MUP Srbije

Devojčice smeštene u Sigurnu dečju kuću

PRema nezvaničnim saznanjima, devojčice su iz podstanarske kuće u Sremskoj Kamenici pre desetak dana odveli službenici Centra za socijalni rad u Novom Sadu. Pretpostavlja se da su sestre smeštene u Sigurnu dečju kuću.

– Znam da je u ovoj ulici živi čovek sa dve devojčice, ali ništa više mi nije poznato – kaže sredovečni muškarac, ne želeći da se predstavi. On radi u obližnjem mestu kao limar.

VREMENSKA PROGNOZA: Značajnija promena vremena očekuje nas već od sutra, savršen prolećni vikend pokvariće kiša (INFO)

Šta se dešavalo među zidovima podstanarske kuće, nikome nije poznato, a razlog hapšenja J. Š. sve je iznenadila i zaprepastila.

– Ne znam gde mu je žena, da li su rastavljeni, odnosno šta je sa njom, ali se on sam brinuo o deci – napominje starija žena, insistirajući na tome da ostane anonimna. – Veliko je pitanje da li je baš sve tako bilo.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Novosti)