HOROR U BATAJNICI: Mladić izbo majku bebe u kladionici i oteo joj torbu s novcem (INFO)

pomoć

Foto ilustracija: Beta

Beogradska policija je na tragu razbojniku koji je opljačkao kladionicu “Balkan Bet” u Batajnici i nožem izbo radnicu (24), majku bebe, koja je ostala živa zahvaljujući brzoj intervenciji Hitne pomoći, koja je radila na dežurnom punktu u Domu zdravlja u Batajnici.

Pljačka se dogodila u utorak, oko četiri sata ujutru, u kladionici “Balkan Bet” u ulici Braće Savić u Batajnici. Nepoznati napadač, star oko 20 godina, uleteo je u kladionicu i “rambo” nožem izbo radnicu, oteo joj torbicu s novcem, koja joj je bila vezana oko struka, i pobegao.

Mlada majka je obilno krvarila posle uboda u stomak, a velika sreća je što se u kladionici u trenutku napada zatekao jedan igrač, koji je pozvao Hitnu pomoć.

ZVONIO NA VRATA PRE PLjAČKE

Napadač je zvonio na vrata kladionice, a čim mu je zaposlena otvorila, svom snagom se obrušio na nju i oborio je na pod. U ruci je držao nož, kojim ju je posekao iznad grudi, a onda joj je istrgao torbicu sa novcem, koja je bila vezana oko struka. Sa plenom je krenuo ka vratima, ali se uspaničio i nije znao da ih otvori pritiskom na dugme, posle čega joj je zadao ubode u stomak i ruku.

PSOVALI I UDARALI PESNICAMA: Albanci napali srpsku porodicu u Suvom Dolu

– U kazinu je, osim igrača na poker aparatima, bila i njena drugarica, radnica iste kladionice, koja je pre upada razbojnika došla da je obiđe i donese joj večeru. Posle prvog šoka oboje su joj pritekli u pomoć i doneli peškir da zaustave krvarenje. Farmerke su joj skroz bile natopljene krvlju i pitanje je šta bi se desilo da Hitna pomoć nije bila u Domu zdravlja Batajnica, koji se nalazi nedaleko od kladionice.

– Stigli su za nekoliko minuta i odmah je odvezli u bolnicu u Zemunu. Svekrva joj je čuvala bebu dok je devojka radila treću smenu. Iz bolnice je izašla na ličnu odgovornost, jer nije htela da bude odvojena od deteta – kaže naš izvor iz istrage.

Razbojnik je, prema rečima sagovornika, najverovatnije iz Batajnice, jer prvi rezultati istrage ukazuju da je dobro znao raspored rada u kladionici i vreme u koje ih obilazi obezbeđenje.

– Pobegao je u park između zgrada nedaleko od kladionice i tamo bacio torbicu u kojoj je bio novac. Mobilni telefon povređene radnice, koji je bio u torbici, bacio je na drugo mesto, na suprotnom kraju Batajnice. Policija je pokušala da ga locira na osnovu njenog telefona, ali ga se on odmah rešio.

zločin

Foto ilustracija: Tanjug

-Sve ukazuje da je dobro isplanirao pljačku i da je dokaze razbacao na različite strane da bi zavarao trag, kao i da dobro poznaje teren – objašnjava naš izvor i dodaje da je obezbeđenje kladionice otišlo dvadeset minuta pre pljačke.

VELIKI ZAOKRET SRBIJE: Kraj priče Beograda i Prištine ako prođe platforma!

– Izgleda da je bio u zasedi i čekao da obezbeđenje ode. Tačno je znao da u trećoj smeni radi samo jedna žena i ustremio se na nju kao laku metu. Bio je maskiran kapuljačom i maramom preko lica, dok je na rukama imao hirurške rukavice. Okretao je glavu u stranu prilikom ulaska, jer je znao gde su kamere, ali je nepažnjom ostavio DNK trag i pitanje je dana kada će biti uhvaćen – navodi naš sagovornik.

(Dnevne.rs/Izvor: Alo.rs)