HOROR KOD VRŠCA: Ubio ženu iz lovačke puške da bi je sprečio da ima druge muškarce kad on umre!?

pubovi

Foto ilustracija: Telegraf

Petar Jovanov (69) iz sela Zagajica kod Vršca ubio je ženu Bosiljku (63) hicem iz lovačke puške, a potom pokušao da se ubije. Prema prvim informacijama, motiv zločina je bolesna ljubomora.

Tragedija se odigrala preksinoć oko dva sata posle ponoći. Komšije kažu da je Jovanov pre nego je pucao u sebe zvao sestrića koji živi u Pančevu.

– Zvao ga je i rekao mu da je ubio Bobu, tako smo svi zvali Bosiljku, i dodao da ne zove policiju. Potom je najverovatnije pucao u sebe i to u rame – priča jedna komšinica.

NEVEROVATAN OBRT U SLUČAJU UPUCAVANJA U BEOGRADU: Pobesneo jer je dečak hteo da mu OBLJUBI SINA!? Mališanu utvrđene povrede na anusu!

Ona dodaje da je sestrić ipak zvao policiju i prijavio.

– Kada su stigli zvali su hitnu. Petar je bio živ dok je za Bosiljku bilo kasno, verujem da je upucao u grudi. Kažu da je policija u kući pored lovačke puške pronašla i pištolj – priča komšinica.

Prema njenim rečima, bračni par je imao devizne penzije i preko zime su bili u Austriji sa decom, a u leto su dolazili u selo.

– Imaju sina i ćerku i troje unučića, svi su u Austriji. On je pre nekoliko godina oboleo od dijabetesa, žalio se da ne vidi. Bosiljka je bila fina žena. Imali su dobar brak, nisu se svađali – kaže komšinica.

Međutim, komšije smatraju da je Petar osetio da mu se bliži kraj, a sa tim nije mogao da se pomiri.

KRISTINA POSLALA POLICIJI MEJL, ZA PORODICU – ZASTAŠUJUĆ: Obrt u slučaju nestale devojčice

– Prošle godine se žalio na bolest. Pričao je da će kada oseti da je kraj prvo da ubije ženu pa sebe. Nije govorio zašto, ali je bio ljubomoran, i to smo znali. Nije mogao da podnese da on bude mrtav, a da se Bosiljka viđa sa drugim muškarcima. Nažalost, niko ga nije shvatao ozbiljno. Al’ eto šta uradi… Svi smo u šoku – rekle je žena s kojom smo razgovarali.

POKOSIO LJUDE MERCEDESOM NA PUMPI U MALOM ZVORNIKU: Jedan povređeni ima teške prelome nogu, a drugi slomljenu ruku, nogu i rebra! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Ranjeni Jovanov je prebačen na lečenje u Beograd. Kako smo saznali, nije imao dozvolu za posedovanje oružja.

(Dnevne.rs/Izvor: Jelena Rafailović, Kurir.rs)