GOTOVA DRAMA U NOVOM PAZARU Predao se muškarac koji je pretio da će razneti bombom sebe i svoju porodicu!

Foto: Tanjug/Edib Tahirović

Stariji muškarac E. A. koji se zabarikadirao sinoć u porodičnoj kući u Ulici Vuka Karadžića u Novom Pazaru i pretio da će izvršiti samoubistvo, upravo se predao.

Lekari hitne pomoći nakon 15-minutnog zadržavanja, napustili su kuću u kojoj se nalazi E. A. Na lice mesta, reko puta Državnog univerziteta, došao je i načelnik Policijske uprave Novog Pazara Rešad Džanković i ušao u kuću kod zabarikadiranog muškarca.

Pripadnici PU Novi Pazar celu noć su proveli na ulici u pokušaju da ga odgovoe od upotrebe oružija.

HTELA DA POBIJE CELU FIRMU IZ OSVETE?! Ovo je trovačica iz Smedereva, koja bi mogla ostatak života da provede iza rešetaka

Da podsetimo, on je svojoj četvoročlanoj porodici sinoć oko 22 sata pretio da će ih ubiti, ali nakon što mu se pištolj zakočio ukućani su uspeli da se evakuišu na sigurno.

Kako je ranije preneo Indeksonline.rs sa lica mesta, muškarac je ostao sam u kući. Policija je tokom noći opkolila objekat i pokušavala da pregovora sa muškarcem koji tvrdi da je naoružan.

Novi Pazar

Foto: TANJUG/ EDIB TAHIROVIC

Sve je počelo kada je u subotu oko 22:00 časa novopazarskoj policiji prijavljeno porodično nasilje. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su izašli na lice mesta i zatekli starijeg čoveka koji drži svoju porodicu za taoce zaključane u kući.

Da se muškarac, čije ime još nije saopšteno, zabarikadirao u kući saopštio je njegov mlađi sin koji je policiji rekao da je njegov otac pretukao majku i da je ona pozvala policiju. Kada je čuo da će policija doći on je uzeo bombu i iz jedne sobe preti da će je aktivirati.

Jake policijske snage blokirale su Ulicu Vuka Karadžića u blizini Tehničke škole. Policija je raspoređena na pozicije, očekuje se dolazak specijalne jedinice MUP-a za talačke situacije.

Kako je preneo ranije Indeksonline.rs sa lica mesta, čovek je držao porodicu na nišanu pištolja, kao i to da je sa njim sve vreme bila nepokretna majka.

DRAMA U NOVOM PAZARU NE PRESTAJE: Lekari Hitne pomoći ušli u kuću u kojoj se zabarikadirao muškarac

Porodica ima četiri člana, a jedan od njih je u međuvremenu izašao iz kuće ispred koje se nalazi petoro policijskih kola. Reč je o mlađem sinu čoveka, koji je ranije iste večeri pretukao svoju ženu i uzeo porodicu za taoce. U ovoj porodici je i ranije bilo prijave porodičnog nasilja.

Foto: TANJUG/ EDIB TAHIROVIC

Zbog porodičnog nasilja E. A. je već osuđivan, a kako saznajemo, zatvorska kazna zbog prekršene mere zabrane prilaska sinovima istekla mu je pre nekoliko dana.

Tada je, prilikom pretresa u kući pronađeno i oružje.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)