GOLORUKI POLICAJAC SPREČIO VEĆU TRAGEDIJU: Mladić izboden srpom u Nišu jaukao: “Ubi me, ubi me” (FOTO)

Niš

Foto: Telegraf.rs

Napadača M.P. (31), koji je osumnjičen da je nakon svađe srpom izbo M. M. (28) iz Niša i zadao mu povrede opasne po život, uhapsio je policijski inspektor Milan Ilić iz Niša, iako nije bio na dužnosti niti je bio naoružan.

On je čuo kada je, odmah nakon što je zadobio dva uboda srpom u leđa, M.M. pao na zemlju i počeo da viče: “Ubi me, ubi me”.

Na mestu napada ostali su krvavi tragovi.

„RAZVOD RODITELJA JE OTERAO U PAKAO DROGE“ Tužna sudbina devojčice koja je tragično preminula u svojoj sedamnaestoj godini

Policajac Milan Ilić se inače nalazi na godišnjem odmoru i kod sebe nije imao službeni pištolj kada je ugledao scenu obračuna dvojice muškaraca, prolazeći ulicom. Video je kako ubodeni M.M. pada na zemlju, a kako izvršilac pokušava da pobegne.

Na licu mesta vide se tragovi krvi Foto: Telegraf.rs

-Kao pravom policajcu nije mu trebalo ni sekund razmišljanja da se odmah da u akciju iako je bio nenaoružan. M.P. je ubacio srp u gepek vozila „foksvagen“ pa je pokušao da pobegbe sa lica mesta. Međutim, Ilić ga je izvukao iz automobila i u trenutku savladao i zadržao do dolaska patrole interventne policije koju je prethodno pozvao telefonom – kaže izvor našeg medija.

Prolaznici u Parku Svetog Save, na mestu gde se odigrala krvava drama, nisu mogli očima da veruju šta se dešava.

-Psovali su se žestoko, ali je više ličilo kao da se poznaju i da neće biti ničeg ozbiljno. Međutim, samo nekoliko trena kasnije jedna je pao izboden a drugi pokušao da pobegne – kaže radnica jednog od lokala.

Scena je uznemirila sve okupljene Foto: Telegraf

Ilić je u dosadašnjoj karijeri već nagrađivan za izuzetno zalaganje na poslu i to 2010. godine kada je sa kolegama iz niške policije spasao malog dečačića F.F. koji je imao svega godinu i po dana, a koji je dospeo u šumu iznad sela pod nerazjašnjenim okolnostima.

IMALA JE RANU NA GLAVI I PLAKALA KAO DA MOLI ZA POMOĆ: Ispovest deda Vuleta koji je pronašao bačenu bebu u koprivama, prekrivenu krvlju i mušicama (VIDEO)

Dete je bio 16 časova samo u šumi pa je organizovana velika potraga a prvi su ga našli Ilić i još dvoje kolega. Ilić je bio nakon toga nagrađen zbog požrtvovanosti.

(Dnevne.rs/Izvor: D.K.,Telegraf.rs)