“FILMSKI SCENARIO” U ZAJEČARU: Pripadnici Vojske Srbije bacali KOKAIN PO GRADU dok su bežali, a onda su naišli na policijsku blokadu

auto

Foto ilustracija: Telegraf

Vojnici po ugovoru A.N. i Z.S., kao i bivši vojnik R.A. uhapšeni su preksinoć sa 564 grama čistog kokaina posle spektakularne policijske potere u centru Zaječara. Trojica begunaca su tokom potere u panici izbacivali pakete droge iz auta, ali su naleteli na policijsku blokadu i brzo su savladani.

Sumnja se da su bili kuriri jednog moćnog narko-klana, a drogu su prevozili iz Beograda u Bugarsku.

Krivične prijave

Izvor iz istrage kaže da je policija došla do informacije da će trojica mladića u četvrtak oko 1.30 iza ponoći proći kroz Zaječar automobilom “sitroen ksara”, u kom je veća količina kokaina.

– Automobil je vozio R.A., a A.N., i Z.S. su bili na suvozačkom i zadnjem sedištu. Policajci u civilu bili su raspoređeni po Zaječaru i motrili na njihov automobil. Međutim, R.A., je uspeo da prepozna zasedu, pa je iznenada dodao gas, pokušavajući da pobegne.

NAPADAČ MU ISPALIO VIŠE HITACA U GRUDI: Ubijen muškarac u Trgovačkoj ulici (INFO)

-Dok su bežali, jurcajući automobilom po centru grada, Z.S., i R.A., su počeli da bacaju pakete sa drogom kroz prozor kola. Međutim postavljena im je blokada i morali su da stanu – kaže izvor.

UHAPŠENI SA POLA KILOGRAMA KOKAINA: Pripadnici VOJSKE SRBIJE švercovali drogu vrednu 120.000 evra (INFO)

Trojica begunaca su uhapšena, a utvrđena je da su švercovali 28 paketa kokaina, ukupne težine 564 grama, kao i elektronsku vagicu.

– A.N., i Z.S. u trenutku hapšenja nisu bili u vojnoj uniformi i nisu bili na dužnosti, a automobil u kom su bežali od policije u privatnom je vlasništvu. Policija je podnela krivične prijave protiv sve trojice begunca zbog trgovine narkoticima – objašnjava izvor.

Prema njegovim rečima, nijedan od uhapšenih mladića nije imao dosije u policiji.

– Svi oni se za sada brane ćutanjem. Pretpostavlja se da su oni bili kuriri koji su imali zadatak da kokain prevezu iz Beograda do granice sa Bugarskom.

ISPOVEST MAJKE KOJA JE NAŠLA SVOJE UKRADENO DETE U SELU ORAŠAC KOD OBRENOVCA: Kad sam je videla, znala sam da je moja! (INFO)

-Mislimo da iza ove pošiljke stoji jedan moćan narko-klan jer je zaplenjeni kokain najveće moguće čistoće. Bio je u kristalima i morao je da se “miksuje” radi dalje prodaje. Procenjeno je da bi tako “isečen” imao uličnu vrednost oko 120.000 evra – kaže izvor.

“PAO” JOŠ JEDAN POP: Policija uhapsila SVEŠTENIKA u Vrnjačkoj banji zbog DILOVANJA NARKOTIKA (INFO)

Nisu se družili

Inače, R.A. je iz Negotina, a A.N. i Z.S. iz Majdanpeka. Njih dvojica su vojnici po ugovoru, a služili su u zaječarksom garnizonu dve godine.

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: Srbija Danas)

1 Comment on "“FILMSKI SCENARIO” U ZAJEČARU: Pripadnici Vojske Srbije bacali KOKAIN PO GRADU dok su bežali, a onda su naišli na policijsku blokadu"

  1. Tetkin ministar ima reč!

Comments are closed.