Fatalna crnka iz Kučeva 3 godine krila leš supruga: Prijateljima pričala da joj je muž u inostranstvu (FOTO)

ubica

Foto: Fejsbuk

Inspektori su juče nakon dojave saznali da se na napuštenom placu nalaze kosti pokojnog Srećka, čiji se trag gubi 2015. godine

Sonja Ljubenović (48) uhapšena je juče zbog sumnje da je sa sinovima, Aleksandrom (24) i Lazarom (19), pre tri godine ubila svog supruga Srećka (43) i zakopala leš na napuštenom placu.

Ova fatalna crnka je tvrdila da je njen muž u Crnoj Gori i nije prijavila njegov nestanak.

Na Fejsbuku uhapšeni nemaju zajedničke fotografije sa pokojnikom, a kako saznajemo, cela porodica ima kriminalni dosije u policiji. 

Inspektori su juče nakon dojave saznali da se na napuštenom placu nalaze kosti pokojnog Srećka, čiji se trag gubi 2015. godine.

TUGA I BOL: Milan Pejić poginuo na svoj dvadeseti rođendan, i to na motociklu koji je dobio od roditelja na poklon – dan pred nesreću (VIDEO)

Sonja je u napadu panike priznala policajcima da je pre tri godine ubila muža i sa sinovima sakrila leš, pa su sve troje odvedeni na saslušanje

Pokojni Srećko, kao i njegova supruga i dvojica sinova, imaju debele dosijee u policiji. Srećko je imao više prijava zbog nasilja, dok je Sonja evidentirana zbog krivičnih dela neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću i kleveta.

Stariji sin Aleksandar (24) je hapšen zbog nasilja, krađa i nelegalnog oružja, dok Lazar u krivičnom dosijeu ima krivična dela vezana za nasilje i pljačke.

SUPRUGA SVE VREME TVRDILA DA JOJ JE MUŽ U CRNOJ GORI

Policija je posumnjala na suprugu, jer je ona pre tri godine prijavila nestanak tvrdeći da joj se suprug nalazi negde u Crnoj Gori.

Takođe, sumnju je pobudila i činjenica da su kosti pronađene na parceli koja pripada porodici osumnjičene žene.

– Međutim, prema kasnijem priznanju ove žene, ona je tokom jedne svađe otela pištolj od Srećka i ubila ga sa nekoliko hitaca.

Zatim je sa sinovima zamotala leš u neku ceradu, pa su zamolili poznanika M.I. (40) da ih odveze do njihovog placa u okolini Kučeva.

Poznaniku su rekli da je u ceradi umotana zaklana svinja koja je zaražena, pa su hteli da je zakopaju – navodi izvor “Informera”.

NASILAN I PRGAV

Meštani Kučeva juče su bili šokirani kada su čuli da je Srećko ubijen.

– Srećko je bio užasno prgav, nasilan i opasan čovek. Nije se nikoga plašio, a glave mu je došla žena – kaže Srećkov poznanik iz Kučeva.

(Dnevne.rs /izvor: Telegraf.rs)