Član SNS pretučen brutalno kod Smederevske Palanke (FOTO)

tuča

Foto: Tanjug/SNS

U saopštenju SNS navodi da se “čuveni Mačak i ostali jurišnici, po instrukcijama Vuka NATO Jeremića danima iživljavaju nad stanovnicima Vodica koje maltretiraju, prete im i ucenjuju kako bi glasali za Vuka Jeremića” i da je sve kulminiralo fizičkim nasiljem u petak uveče, koje je moglo da ima tragične posledice da se u blizini nisu zatekli svedoci, Mihailovićeve komšije

Grupa batinaša Vuka Jeremića, predvođena Igorom Milenkovićem Mačkom, pretukla je u petak uveče člana SNS Dragana Mihailovića, saopštila je danas ta stranka.

– Milenković je zajedno sa još dvojicom Jeremićevih batinaša, pretukao Dragana Mihailovića ispred njegove kuće u Vodicama. Milenković je istrčao iz kola i bokserom počeo da udara Mihailovića po glavi, koji se od siline udaraca onesvestio – naveo je SNS.

DIJALOG U BRISELU Vučić: Rekao sam nedvosmisleno da ne dovode nikakve vojske i policije na sever Kosova

Nakon toga, kaže se u saopštenju, “batinaši Vuka NATO Jeremića pobegli su sa mesta zločina”, Mihailović je raskrvavljene glave kolima Hitne pomoći prebačen u bolnicu u Smederevskoj Palanci, gde je i zadržan nakon što mu je urađen skener glave, a ceo slučaj prijavljen je policiji.

Foto: Tanjug/SNS

U saopštenju SNS navodi da se “čuveni Mačak i ostali jurišnici, po instrukcijama Vuka NATO Jeremića danima iživljavaju nad stanovnicima Vodica koje maltretiraju, prete im i ucenjuju kako bi glasali za Vuka Jeremića” i da je sve kulminiralo fizičkim nasiljem u petak uveče, koje je moglo da ima tragične posledice da se u blizini nisu zatekli svedoci, Mihailovićeve komšije.

ZAPAD PRETI ZBOG KOSOVA: Novi mehanizam pritisaka na Srbiju kako bi poklekla

SNS u saopštenju navodi sa da Jeremić, “tajkunska marioneta sa uporištem u biračkom telu manjim od statističke greške, ne može da se pomiri sa činjenicom da je beznačajna politička figura u Srbiji, kao i da će na lokalnim izborima 25. marta, doživeti još jedan debakl”.

(Dnevne.rs/Telegraf.rsIzvor: Tanjug)