CELA PORODICA ZAVIJENA U CRNO: Goran ubijen na Novom Zelandu. Pre šest meseci, otac i majka ga odvezli na aerodrom pa poginuli kod Bubanj potoka!

Goran

Foto: Printscreen/kurir

Paraćinac Goran Milosavljević ubijen je prekjuče na Novom Zelandu u supermarketu “Kantdaun”, gde je radio kao obezbeđenje, preneli su lokalni mediji.

Kako navodi portal “Nzherald”, Milosavljević je radio kao obezbeđenje već osam meseci, a povrede opasne po život naneo mu je u četvrtak tinejdžer, udarivši ga u glavu tvrdim predmetom. Dan kasnije Goran je preminuo u bolnici, saopštila je policija.

KRVAVI SCENARIO ZA SRBIJU: Na Kosovo stiglo 120 američkih oficira, pripadnika zloglasnog odreda..

Ubistvo se dogodilo u gradu Papakura pred brojnim kupcima, a sve su zabeležile sigurnosne kamere. Osumnjičeni će biti u pritvoru do 23. maja kada će se pojaviti pred Višim sudom. Inspektor Dejv Glosop rekao je da policija istražuje ovaj slučaj, kao i da je upućena pomoć porodici žrtve, koja nije na Novom Zelanadu.

“Duboko smo ožalošćeni zbog tragične smrti i gubitka jednog od našeg radnika. Nijedan Novozelanđanin ne bi trebalo da doživi da ode na posao i ne vrati se kući. Trenutno smo fokusirani da koliko možemo pomognemo porodici žrtve”, rekao je izvršni direktor firme Dejv Čembrs.

FOTO: KURIR PRIVATNA ARHIVA

Goranov bliski prijatelj, javio se Kuriru i ispričao da je nažalost ovo druga velika tragedija u porodici nastradalog Milosavljevića.

– Da zlo bude veće, Gorana su pre 6 meseci odvezli na aerodromu otac i majka, a u povratku su poginuli kod Bubanj potoka. Prilikom teške saobraćajne nesreće, u kolima je bilo i Goranovo mlađe dete, staro 15 godina, ali je srećom preživelo – ispričao je za Kurir bliski Goranov prijatelj koji nam je rekao da je u velikom šoku zbog tragedije.

Tragično nastradali... Goran sa majkom i ocem

TRAGIČNO NASTRADALI… GORAN SA MAJKOM I OCEMFOTO: KURIR PRIVATNA ARHIVA

Preminuli Milosavljević za sobom je ostavio dvoje dece, stare 19 i 15 godina.

– Goran je poslednjih 10 godina pokušavao da ode u inostranstvo kako bi obezbedio porodicu. Tek kada je sleteo u Novi Zeland javili su mu da su mu poginuli otac i majka. On se prvim letom vratio nazad na sahranu.

UDAR MINISTARKI NA PREMIJERKU: Bura na sednici Vlade zbog slikovnice „Moja dugina porodica“

-Ubrzo je otišao ponovo na Novi Zeland, a kada mu se dete oporavilo od saobraćajke, on ga je pre mesec dana odveo sa sobom u ovu ostrvsku državu. Oba deteta su živela sa njim – dodaje drugar tragično nastradalog Milosavljevića.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)