ALBANCI UPUCALI SRBINA (21) U KOSOVSKOJ MITROVICI: Tukli ga pa onda POTEGLI ORUŽJE!

Foto: Tanjug/Zoran Zestić

KOSOVSKA MITROVICA – Dvadesetjednogodišnji Aleksandar J. ranjen je u ponedeljak naveče u multietničkom naselju Suvi do u Severnoj Kosovskoj Mitrovici.

Po rečima dr Milana Ivanovića, direktora KBC u Kosovskoj Mitrovici mladić je zadobio prostrelnu ranu u predelu potkolenice i trenutno se nalazi na intenzivnoj jedinici Kliničko bolničkog centra.

– Mladić je srećom van životne opasnosti i trenutno se nalazi na intenzivnom odeljenju kako bi se pristupilo operativnom zahvatu – rekao je dr Ivanović.

VELIKI PREOKRET: Zoran Marjanović ostaje iza rešetaka!

Prema saznanjima “Novosti” iz policijskih izvora na mladića koji se kretao pešice pucala osoba albanske nacionalnosti iz vozila koje je tuda naišlo, prenose Večernje novosti.

U vozilu su se nalazila dva lica od kojih je jedan čovek albanske nacionalnosti izašao i udario srpskog mladića drškom pištolja po glavi a potom mu pucao u predelu potkolenice – ističe izvor i napominje da je mladić srećom ostao u svesnom stanju pri čemu je pozvao policiju.

Napad se, kako dodaje naš izvor dogodio u 21:05 časova kod trafo-stanice u ovom naselju a povređeni mladić je potom prebačen u KBC gde se očekuje operativni zahvat.

TRAGOVI KRVI OTKRILI MESTO ZLOČINA: Pevačica doneta na nasip mrtva, zna se čime je ubijena?!

Osudivši ranjavanje srpskog mladića Goran Rakić, gradonačelnik Severne Mitroviceje istakao da ovakvi napadi ne doprinose miru u pokrajini pogotovu neposredno posle pregovora Beograda i Prištine u Briselu gde je dogovoreno da se otvorena pitanja rešavaju mirnim putem.

VLADIMIR STOJKOVIĆ: Ko ne veruje da dobijamo Brazil, neka se spakuje i ide kući!

– Izgleda da je samo srpska strana spremna i opredeljena za mirno rešavanje problema, koje je nemoguće rešiti ukoliko se ponavljaju napadi na Srbe – ističe gradonačelnik Rakić dodajući da su se u pomenutom naselju često dešavali napadi na Srbe zbog čega je, kako ističe, neophodno veće prisustvo policije.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)