ŽIVOT JOJ JE BIO SVAKODNEVNA PATNJA: Žena je samo češljala kosu, ono što je slučajno otkrila iza uha otrglo se kontroli! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

zena

Foto: Printscreen Youtube / ENT Specialist

Bilo ju je stid da izađe napolje i stalno je skrivala svoje lice dugom kosom

Kada je majka sedmoro dece Endži Tvigs iz Fort Stjuarda u SAD-u jednog dana češljala kosu, otkrila je mali otokiza desnog uha.Bila je veličine badema i nije se smanjivala.

Otišla je kod nekoliko doktora, ali svi su joj rekli da je čvordobroćudan i da ne treba brinuti.Ali čvor je nastavio da raste i počeo je da utiče na njen svakodnevni život. Bilo ju je stid da izađe napolje i stalno je skrivala svoje lice dugom kosom.

Ubrzo je njen tumor narastao i bio je veličine pomorandže. Nijedan doktor nije hteo da ukloni tumor jer je bilopreopasno. Prilikom operacije bi moglo da dođe do oštećenja živaca zbog čega bi njeno lice ostalo paralizovano.

Foto: Printscreen Youtube / ENT SpecialistFoto: Printscreen Youtube / ENT Specialist

Endži je pala u depresiju i njena patnja je postala nepodnošljiva.A onda je odlučila da kontaktira emisiju “The Doctors”, koja pomaže ljudima sa raznim bolestima da plate skupe operacije.

Voditelji su se pobrinuli da neprofitna organizacija pokrije nastale troškove i dobili su pomoć od specijalista doktora Rajana Ozborna i doktora Džejsona Hamiltona.

Foto: Printscreen Youtube / ENT SpecialistFoto: Printscreen Youtube / ENT Specialist

Oni su se usudili da izvedu komplikovanu operaciju i uspeli su da otklone tumor sa njenog lica. Uprkos velikom riziku, Endži se odlučila za operaciju.

U šestosatnoj operaciji doktori su odsekli deformisano tkivo i vratili su njenolice u prvobitan oblik.Endži se sada ponovo smeši i prebrodila je svoju depresiju. Konačno može da izađe napolje, bez straha da je drugi ljudi čudno gledaju i ismevaju.

(Dnevne.rs /Izvor: extramagazin.ba)