UVERITE SE U NJEGOVU DELOTVORNOST: UZMITE KOMAD BELOG LUKA, STAVITE NA FLASTER I ZALEPITE NA KOŽU!

luk

Foto: A. Nalbantjan

Priroda nam može pružiti neke od najboljih prirodnih lekova za mnoge bolesti, koji mogu značajno poboljšati naše zdravlje. Beli luk je jedan od najmoćnijih prirodnih lekova koji može ići rame uz rame sa nekim od najboljih antibiotika, pa čak biti i efikasniji.

On može zaštititi naš organizam od bakterija, gljivica i infekcija, ali da bi bilo efikasnije, važno je da se konzumira na prazan želudac. Naučno istraživanje je pokazalo da će vaš organizam biti bolje zaštićen ako jedete beli luk ujutro pre obroka, jer se time povećavaju antibakterijska svojstva.

Beli luk ima više od 400 aktivnih sastojaka; to je izvor vitamina (A, B1 i B2, C), minerala, dijetalnih vlakana, aminokiselina, esencijalnih ulja, biljnih masti, enzima, gvožđa, joda, kalcijuma, kaliaj, sumpora, selena i fosfora, piše Vorldhealthinfo.

A postoji još jedan način u kojem možete iskoristiti beli luk. Potrebno je da ga stavite na flaster i zalepite na kožu – tačnije na onaj deo gde vam se nalaze bradavice (uzrokovane HPV-om).

Isprobajte prirodni recept, ukoliko smatrate da druge opcije ne pomažu! Menjajte ga redovno tokom dvije sedmice i uvjerite se u njegovu delotvornost, piše

[adsenseyu1]                          [adsenseyu1]

(prirodnilijek /Positivemed)