Umesto lekova za Alchajmera, mužu davala kokosovo ulje: Rezultat iznenadio lekare! (INFO)

lice

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Zbog lekova je samo izgubio na težini i pao u depresiju, pa je Meri zato odlučila da se okrene prirodnom rešenju

Alchajmerova bolest je veoma teška i uzrokuje gubitak pamćenja.

Pedijatar Meri T. Njuport je podelila priču o svom suprugu Stivu, kojem je ova bolest dijagnostikovana u njegovim pedesetim godinama.

Njegov parijetalni i frontalni režnjevi su bili uništeni i izgubio je kratkoročno pamćenje. Koristio je klasične lekove namenjene lečenju ove bolesti, ali mu nisu pomagali.

[adsenseyu4]

Samo je izgubio na težini i pao u depresiju. Njegova žena je zato odlučila da se okrene prirodnom rešenju, a to je kokosovo ulje.

Davala je mužu dve kašike ovog ulja dva puta dnevno uz hranu. Nakon samo 2 meseca, Stiv je bio srećniji, opušteniji i više je pričao.

lek

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Nakon godinu dana je počeo da prepoznaje članove porodice, koje je zbog bolesti zaboravio”, otkrila je Meri.

Osim za lečenje Alchajmerove bolesti, kokosovo ulje je odlično i u lečenju epilepsije, Parkinsonove bolesti, multiple skleroze i dijabetesa. Idealno je i za prženje jer nije kalorično.

[adsenseyu1]

Istraživanja iz 2004. godine su pokazala da ovo ulje poboljšava memoriju, a ispitano je 20 ljudi obolelih od Achajmera. Nekima je dat običan placebo, a nekima kokosovo ulje.

Uočeno je da se broj ketona povećao kod osoba koje su uzele kokosovo ulje, a to povećanje ketona je upravo ono što utiče na rešavanje zdravstvenih problema povezanih sa Alchajmerom i drugim bolestima.

(Dnevne.rs /Izvor: megagiga.info)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]