Travar Maurice Messegue: Svrab je znak BOLESNIH BUBREGA I JETRE (RECEPTI)

Maurice

Foto: jutjub/printskrin

Recepti i saveti za lečenje dva neprijatna dermatoza: pitirijaze i svraba

Jednostavna pitirijazis (pitirijazis simpleks), u kojima je samo odnos Maurice savete za postrojenja za prečišćavanje, utiče ili skalp (perut i stvara poznat) ili kože (i onda izaziva bolest koja se često naziva “ekcema”).

Pre svega, pomoćićete hipotoksičnoj ishrani, posebno za oslobađanje jetre. Šamponi i industrijski sapuni, posebno ako su veoma alkalni, zamenjuju prirodnim, kiselim proizvodima. Takođe, imaćete ako slušate Mauricev savete i anti-perut skalp da se borite trljanje sok od breze, potočarka, nasturtium ili koprive.

OVO JOŠ NISTE VIDELI! Magija srpskog tenisera koja će se prepričavati danima! (VIDEO)

Rezultat je bolji ako dodate nekoliko kapi tinkture morona.Protiv suve lišaj koristi kataplazme listova čičak, breza sok natopljen uložaka, KATAPLAZME svežeg mesa šargarepu, trljanje sa sokom od limuna, pulpe smokve KATAPLAZME, OBLOZI natopljen punjača cveće crnog sleza (3 štipa za 1 šolja), napravljen od krompira skroba KATAPLAZME. Svakog jutra, pored pomenutih recepti, popijte jednu kašičicu putera u čaši mlijeka.

Stalni svrab

Pored pitiriaze, još jedna dermatoza, koja se često javlja, je svrab. On je još uvek je, prema Maurice, takođe zove svrab, koja dolazi od latinskog glagola prurire što znači “grebe”.

Postoje mnogi uzroci svrab: buva ujede, skoro svi dermatoze, uključujući košnicama, bubrežnih oboljenja, lošeg funkcije jetre i preteranog znojenja.

Svi su svesni neprijatnog osećaja anksioznosti koja izaziva ogromnu potrebu da ubije; Ponekad nokti ublažiti svrab, ali u većini slučajeva je teže ogrebe svrab će biti još izraženiji.

NAJZDRAVIJA NAMIRNICA NA SVETU, A NIKO JE NE JEDE: Leči sve od srca do slabe kose

Neki svrab je slučajan, neki se javljaju u određenoj sezoni, a ostali su uglavnom trajni. Pošto svrab je samo simptom, u svakom slučaju je pronaći razlog i tretirati je. Ali svrab je sam po sebi neprijatan, au isto vreme treba da se ublaži.

Svrab najčešće se javlja u reumatizma, dijabetičara i onih koji pate od uloge, ali on ide na ruku i prejedanje, alkohol i duvan. Diši ispravno, uradite sport za izlazak iz tela otrova.

Operite s masnim sapunicom: obični sapuni povećavaju svrab. Budi čist! Ne dozvolite da se vaša odjeća znoje u odeći.

Često menjate svoje donje rublje. Neka bude napravljena od prirodnih vlakana (vuna, pamuk) a ne sintetička.

Prema slučaju (dali svoju ličnu reakciju) postavljanje obloge od pravog vinskog sirćeta ili maslinovog ulja (ili bademovog ulja). Škrobni premazi, pšenično brašno ili pirinčano brašno.

Kataplazma iz seckane kupusice i crnog luka. Podmazati punioca i cveće Mallov (3 Pinches za 1 šolja) ili Dobijanje esencije drobljenog beli slez (3 Pinches do 1 šolja).

Maurice recepti

Kod problema sa pitirijazom izaberite jedan od sledećih recepata:

Miris letaka i dekoratora cveća, kao što je losion i piće (2 otiska prsta za 1 šolju);

Koren pirinča i mladih pacova cerviksa kao losion (1 prst za 1 list);

Smreka ili koreni korena, lišća i cvijeća divlje vode, kao što su losioni i pića (3 prsta na 1 šolju);

Crvene latice ruže ili divlje ruže kao losion i kao piće (4 prsta po 1 bočici).

Koristit će za Pitirijaza i kupke ruku i nogu od sledećih biljaka (na litru vode): 1 prstohvat artičoka (listovi), 1 prstohvat omana (cvetovi i listovi), 1 prstohvat čička (listovi), 1 prstohvat Žabnjak ljutića (listovi i cvetovi) 0,1 prstohvat rosopasa (polusvježi podacima), 3 prstohvata ruža, 1 prstohvat Zucić (cvetovi), 2 prstohvata lavande (cvetovi) i 2 prstohvata koprive (sveži listovi).

Za svrab, nanesite losione, kape ili mlaznice sledećih formulacija:

Punjenje ovsa (4 prsta za 1 šolju)

Cvjetni listovi i cvijeće (3 prsta za 1 miter);

Izgled druge kore (2 spužve zuba 1 gljiva);

Prevucite ili isecite meso (dva prsta za 1 grudnjak.

Mesto koje svrbi lagano mažite tečnošću (trljati niti grebite), a za kupke ruku i nogu, eventualno i sedeće kupke koristite sledeći preparat (na litru vode): 1 prstohvat rosopasa, 2 prstohvata ruža, 1 prstohvat čička (listovi i cvetovi), 1 prst fuzzi guske i dva crna prsta.

Ili koristite naliv pripremljen na sledeći način: 3 bobice Brinja kuvajte 5 minuta, 1 prstohvat timijan, 1 prstohvat koprive i 2 prstohvata matičnjaka.

 

(Dnevne.rs /Izvor: aura.ba)