Svako jutro cele godine pila sam toplu vodu s medom i limunom, evo šta se desilo (RECEPT)

tegla

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Pre godinu dana pića od limuna i meda kupovala sam u pakovanjima, samo  kada sam imala grip. Nisu mi baš pomagala, pa sam se odlučila na promenu. I doživela fascinantne rezultate!
[adsenseyu6] —Pravi limun i med u toploj vodi sasvim su drugo iskustvo.U narednih 12 meseci pokušala sam da vidim da li je to zaista čudotvoran napitak kao što kažu.

Mogu da kažem da sam potpuno preobražena, a evo i zašto.

Nisam imala prehladu, grip ili stomačne bolove celu godinu
Ranije sam imala rane znakove bolesti kao što su umor, kijavica, groznica. Bilo je umora i nekoliko glavobolja i kada sam počela da pijem ovaj eliksir, ali gotovo da nisu bili vredni pomena.

Sada se kunem u limun i med. Nosim ih i kada idem da ostanem kod prijatelja ili odsednem u hotelu.

Kafa mi više nije potrebna, postala sam jutarnji tip
Kada ujutru unesem med i limun u organizam, nemam glavobolje niti žudnju za kofeinom u toku dana. Imam više energije za radni dan i smejem se od ranog jutra.

MOJ RECEPT

sok od polovine svežeg limuna, 1 kašičica organskog meda, 1 šoljica prohlađene prokuvane vode, dovoljno tople da se med u njoj otopi

Ljudi oko mene postali su zdraviji
Trebalo je ubediti porodicu i prijatelje da im limun i med mnogo mogu pomoći i sprečiti razne bolesti. A kada su probali, poverovali su mi.

Divan je osećj kada pomognete bliskim osobama nečim jednostavnim i dostupnim.

Napitak od jednstavnih a vrednih sastojaka štitiće vas od infekcija, poboljšaće vam varenje, bašu kožu će učiniti lepšom.

(Dnevne.rs /Izvor: O. K. / http://brightside.me)

[adsenseyu1]