OVO SU SIGURNI ZNACI: Žene kojima nedostaje SEKS rade upravo ove stvari! (INFO)

pofled

pixabay

Ne koriste samo Balkanci glupu frazu da ” njoj treba neko da je…”, ali niste u pravu.Nedavno je objavljeno da se žene kojima fali seks mogu prepoznati po izvesnim karakteristikama koje ćete uočiti ako ih samo malo pažljivije posmatrate:

Pre svega, žena kojoj fali malo akcije u krevetu je stalno neraspoložena. Nervozna je, ljuta, i naravno sve joj smeta.Pored toga, takve žene obično hodaju ukočeno.

Dok će žena sa zadovoljavajućim seksualnim životom njihati kukovima i vrckati dok prolazi kraj vas, one druge će izgledati kao da su progutale metlu.

Na sve to, žene kojima fali seks izgledaju starije nego što to zaista jesu. One često imaju problema sa spavanjem, i ne luče dovoljno endorfina, hormona sreće, zbog čega su veoma nervozne i raspoložene jedino za svađu.

Žene koje imaju manje seksa pate od hroničnog umora.

Ako nemate dovoljno seksa manje se luči kolagen koji je zadužen za održavanje izgleda kože. Ukoliko se ne luči ovaj hormon veća je mogućnost od prevremenog starenja kože.

Žene kojima nedostaje seks imaće više bubuljica i akni, jer njih prouzrokuje nedostatak progesterona koji se proizvodi tokom seksa.

Ako nemaju dovoljno seksa, žene se često neprijateljski ponašaju prema drugima osobama.

Takođe, ukoliko nemate dovoljno seksualnih odnosa veća je mogućnost da ćete da imate slabiju otpornost na bolove.

Manjak seksa može da pruzrokuje slabljenje imuniteta.

Seks utiče na cirkulaciju, pa samim tim i na bolji rad mozga.

Žene koje nemaju dovoljno seksa gube samopouzdanje i konstantno su nezadovoljne sobom i svojim izgledom.

(Dnevne.rs /Izvor: srbija danas)