OVAKO MOŽE SVAKO: Kako da najzad smršate, rešenje je vrlo jednostavno!

kilogrami

Dnevne

Caka je u tome što odmah postajete svesni da ste napravili loš izbor i nezdrava hrana počinje da vam se gadi.

Ako je verovati naučnicima koji su obavili brojne studije na temu mršavljenja, najbolji recept za gubljenje kilograma je veoma jednostavan, i lako ga je se pridržavati!

Naime, oni su došli do zaključka da je najefikasniji način za gubljenje kilograma da jedete pred ogledalom!

Oni su kroz studije otkrili da su osobe koje su jele nezdravu i brzu hranu ispred ogledala manje uživale u njenom ukusu.

PROČITAJTE JOŠ

POPIJTE OVAJ NAPITAK NA PRAZAN ŽELUDAC: Izbacićete sve AKUMULIRANE FEKALIJE IZ CREVA nakon 20 minuta (RECEPT)

Kako su objasnili, to je zato postaju svesni da bi trebalo da se hrane zdravije, pa im je neprijatno da gledaju kako u telo unose nezdravu hranu.

Sa druge strane, oni koji su tokom istraživanja ispred ogledala jeli zdravu hranu, nisu primetili razliku u ukusu.Testovi su pokazali da ogledalo daje najbolje rezultate kada osoba sama izabere hranu koju će jesti, jer se u tom slučaju ona oseća odgovorno za svoje postupke, a u suprotnom bi izbor namirnica pripisala zadatku i cilju istraživanja.

“Pogled u ogledalo ljudima ne otkriva samo fizički izgled, već mnogo toga.Omogućava im da vide sebe objektivnoi bolje procene sebe i svoje postupke”, kaže vođa istraživanja, dr Ata Jami sa Univerziteta Florida. Zato, on savetuje da bi u prostoriju u kojoj najčešće jedete što pre postavite ogledalo!

 

Dnevne.rs, stil.kurir.rs