Otkriće dr. Jeremy Maoa – ZBOGOM ZUBNIM PROTEZAMA: Evo kako da vam ,uz pomoć matičnih ćelija, za samo 9 nedelja izrastu NOVI ZUBI!? (INFO)

kutnjaci

Foto: printskrin

Otkriće dr. Jeremy Maoa sa Columbia University, po svemu sudeći, nova je senzacija i revolucionarno otkriće u medicini, a posebno u stomatologiji. On je nedavno objavio rezultate svoga istraživanja za regeneraciju zuba.

Otkrio je nešto neverovatno…

Uz pomoć skele za zube koja sadrži matične ćelije iz organizma, koristio je svoju DNK i uspeo regenerisati nove zube, piše “Aura”.

Uz pomoć matičnih ćelija dr. Maoa iz SAD-a tvrdi da će novi zubi narasti za svega – 45 dana!

Ovo otkriće moderne tehnologije obećava svetlu budućnost u stomatologiji i čovečanstvo uopšte.

Moderna tehnologija i metoda dr. Maoa daje šansu da se u usnoj šupljini ponovo razviju i izrastu novi zubi i to u roku od devet nedelja.

dentures

Jednostavno rečeno, matične ćelije iz vašeg tela se koriste za zamenu nedostajućih zuba. Zatim, zub postaje jedno sa okolnim tkivom.

To je tako jednostavno. To će poboljšati proces regeneracije i to će uzrokovati prilično brz oporavak – objašnjava dr. Jeremy Maoa sa Columbia University.

(Dnevne.rs /Izvor: aura)

1 Comment on "Otkriće dr. Jeremy Maoa – ZBOGOM ZUBNIM PROTEZAMA: Evo kako da vam ,uz pomoć matičnih ćelija, za samo 9 nedelja izrastu NOVI ZUBI!? (INFO)"

  1. opa bato ,novo, tamise svidja.jos dapronadju za potenciju.

Comments are closed.