Ona je smršala 20 kilograma za 4 meseca: Evo kako joj je uspelo! (FOTO)

mrsanje

Foto: Instagram / Bwolfe303

Kad bi bila tužna, Britani bi pojela kesicu kokica. Kad bi se uplašila, kašikom je duboko zagrabila u kutiju sladoleda. Koje god emocije da su je obuzimale, za sve joj je rešenje bila hrana. Dok jednog dana nije srela starog prijatelja

Britani Vulf je oduvek bila krupnija devojka, koja je svaki problem rešavala hranom. Kad bi bila tužna, pojela bi kesicu kokica. Kad bi se uplašila, kašikom je duboko zagrabila u kutiju sladoleda.

Međutim, neočekivani susret s prijateljem iz prošlosti nagnao ju je da promeni životne navike i da izgubi veliki broj kilograma u relativno kratkom vremenu.

“Ja jedem na emocionalnoj osnovi. Gotovo svaka emocija me je terala da seokrenem hrani – u velikim pakovanjima. Povrh svega, osoba sam koja je većinu vremena provodila na kauču pred televizorom, i retko kad sam se bavila nekom fizičkom aktivnošću jer sam pušila kutiju cigareta dnevno, pa bih se zadihala i nakon najkraće šetnje”, priznaje Britani, koja je zahvaljujući svom Instagram nalogu postala nadahnuće za mnoge žene.

Obično je jela procesuiranu hranu, smrznute obroke namenjene za mikrotalasnu pećnicu, prženu hranu poput piletine s prženim krompirom u puteru, mnogo hleba i nimalo povrća.

tvit

Inspiracija za promenu

“Nedavno sam ponovo stupila u kontakt sa starim prijateljem (koji mi je sadadečko). Nekad je bio strašno mršav tip, ali je počeo da vežba i transformisao je svoje telo. Počeli smo da pričamo o svojim životima i priznao mi je da mu je vežbanje povratilo samopouzdanje“, priznaje Britani.

Bila je to prelomna tačka za nju, koja je odlučila da prestane da puši, krenula je u teretanu i promenila navike u ishrani. Na internetu je istražila nekoliko efikasnih strategija za gubljenje kilograma. Shvatila je da mora da počne samostalno da priprema svoje obroke.

“Počela sam da jedem više povrća i voća, ali i da merim svoje obroke. Za ručak i večeru obično bih pojela oko 100 grama grilovane piletine s kuvanim šparglama i kuvanim jajetom. Znam da to nije baš totalno uravnotežen obrok, ali pomalo sam uvodila više zdravih namirnica u jelovnik”, priča Britani.

Klasična greška kod mršavljenja

“S obzirom da sam bila vrlo motivisana za brzo gubljenje kilograma, ispočetka sam počela da preskačem doručak, ali bila sam vrlo gladna uveče i dolazila u iskušenje da se prejedem. Zato sam ujutro počela da pijem proteinske napitke i da jedem voće, što mi je izuzetno pomoglo u kontrolisanju gladi“, otkrila je Britani.

Nagrada za trud

Zbog novih životnih navika, Britani je za četiri meseca izgubila oko dvadeset kilograma, a nada se da će da izgubi još desetak u sledećih nekoliko meseci. Najveća nagrada je sreća i ponos koju oseća svojim dostignućem, a primetila je i da spava bolje, produktivnija je na poslu i generalno se bolje oseća u svojoj koži.

(Dnevne.rs /Izvor: zadovoljna.hr)