NIJE PRALA KOSU 6 GODINA, EVO ŠTA JOJ SE DOGODILO (info)

devojka
Nisam radila ništa drugačije od trenutka kad sam prestala da koristim šampon, ali moja kosa je jednostavno prestala da se masti

Hrabra Sara Debum nije oprala svoju kosu šamponom šest godina i kako kaže kosa joj je bolja nego ikada! Naime, sve je počelo kada je krenula na odmor na Tajland koji je trajao tri nedelje i tada je rešila da zaboravi na šampon.

“Moja kosa nikada nije bila masnija! Bilo je i peruti i užasno! Bilo me je užasno sramota. Svrab je bio gotovo nepodnošljiv! Nekoliko puta sam skoro prekinula s mojom misijom. Osećala sam se kao da mi gori skalp” ispričala je Sara.

Kada se vratila sa odmora nosila je marame preko glave, ali kosu je prala isključivo vodom. Čak je i dečko razočarao, odbijao je da joj dodirne kosu. Nakon šest nedelja, konačno, perut se povukla i kosa se vratila u normalu.

[adsenseyu1]

Sara naglašava da se kod drugih ljudi to obično dogodi nakon tri nedelje, ali kod nje je to bilo drugačije jer je svoju kosu prala svakodnevno. Nakon 12 nedelja, dogodilo se čudo.

“Nisam radila ništa drugačije od trenutka kad sam prestala da koristim šampon, ali moja kosa je jednostavno prestala da se masti. Bila je talasasta, svilena i sjajna. Konačno sam videla kako izgleda kada je ne terorišem brojnim preparatima”, izjavila je Sara.

Prošlo je već šest godina, a Sara idalje ne upotrebljava šampon ili neka druga sredstva za kosu. Ona kaže da nailazi na pozitivne i negativne komentare, ali da ne odustaje od svoje ideje. Priznaje da se nikada nije bolje osećala, i da je uštedela mnogo novca na raznim preparatima za kosu.

devojka

[adsenseyu1]

(Kurir)