MISTERIJA: NESTALA SLIKA DR BRANIMIRA NESTOROVIĆA sa piramidom koja leči koronu, ali je pulmolog zato dobio KLUB OBOŽAVALACA (FOTO)

pulmolog

FOTO: YOUTUBE

Protekle nedelje je veliku buru na društvenim mrežama izazvala fotografija pulmologa doktora Branimira Nestorovića koji “reklamira” takozvanu “biopiramidu orgonit” iz spektra alternativne medicine, koja navodno leči i korona virus.

Fotografiju je objavila Mirjana Domonji, predsednica Ekološkog pokreta opštine Stara Pazova Eko San na svom Fejsbuk profilu, ali ako danas poželite da je vidite to nećete moći jer je ova objava – obrisana.

Sada se nameće pitanje zašto je fotografija nestala? Ako je dr Nestorović pristao da se fotografiše sa “lekovitom piramidom” zašto je objava uklonjena?

I dalje ostaje nepoznato da li je reč o fotomontaži, podmetanju, osudama ili postoji neki drugi razlog zbog kojeg fotografija više nije dostupna?

pulmolog

Foto: Printskrin Facebook/Mirjana Domonji‎

Međutim, u međuvremenu se pojavila grupa na društvenoj mreži Fejsbuk na kojoj možete da vidite i ovu čuvenu forografiju.

Reč je o grupi “Poštovaoci lika i dela dr Branimira Nestorovića” koja je osnovana pre nešto više od mesec dana i za sada je prikupila više od 2.500 članova ove društvene mreže koji su obožavaoci pulmologa Nestorovića

“Ovo je grupa posvećena istaknutom stručnjaku dr Branimiru Nestoroviću. Ako ne spadate u obožavaoce, molimo vas da se tornjate odavde. Hvala na razumevanju”, stoji u opisu ove grupe.

Među objavama možete da nađete samo reči hvale i izražavanje divljenja svemu onome što dr Nestorović radi.Tu su i njegove forografije, video snimci gostovanja na televiziji, tekstovi iz novina u kojima je bio sagovornik, kao i objave vezane za njegovu knjigu.

“Doktora Nestorovića obožavam, samo njemu verujem, sve objasni na tako jednostavan način da i najveći laici mogu da shvate, hvala mu za mnoge informacije, koje ne bismo ni znali da ga nema”, napisala je jedna od članica ove grupe.

“Imam 76 godina pametnijeg iskrenijeg lekara nisam sreo. Da ga Bog poživi još mnogo godina. Glasam za njega kao ministra”, napisao je još jedan od članova grupe.

To je samo jedna u nizu objava koje veličaju lik i delo dr Nestorovića koga možete ili da volite ili da ne volite, ali ono što je sigurno jeste da nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Dnevne.rs, I.R. Blic