KONAČNO PREKINUO SVOJU MEDIJSKU TIŠINU – DR NESTOROVIĆ SE VRATIO SE SA NOVIM RECEPTOM: Dve nedelje pijte po dve čaše ovog leka (RECEPT)

pulmolog

FOTO: YOUTUBE

BIVŠI član kriznog štaba, pulmolog dr Branimir Nestorović povukao se pre izvesnog vremena iz javnosti.

Prekinuo je svoju medijsku tišinu, a sada je podelio svoj domaći recept.

Dr Nestorović je, naime, u jutrošnjem gostovanju na Happy televiziji rešio da objasni gledaocima kako mogu da sami izleče čir na želucu, helikobakteriju ili alergiju na ambroziju.

“ZDRAVO, TO KOŠTA 500 EVRA”: Ovako je pevačica za 6 meseci zaradila 50.000 (FOTO)

“Iseckajte kupus, prelijte ga vodom, neka bude pola kupus, pola voda i neka odstoji dva dana u frižideru. Posle toga pijete po jednu času ujutru i uveče dve nedelje,” rekao je Nestorović u Jutarnjem programu Happy televizije, dodavši da i sam već dve decenije koristi ovaj recept i da su rezultati odlični.

– Ispostavilo se da kupus ima određene materije koje obnavljaju sluzokožu u želucu. U kombinaciji sa sladićem deluje i na helikobakteriju, i to na one rezistentne oblike – pojasnio je doktor. Nestorović je rekao i da je za alergiju na ambroziju veoma dobra kopriva, ali nikako čaj.

– Najbolje da se listovi koprive samelju sa medom, ili da se drži kopriva u zamrzivaču dve nedelje, pa se ona sama pretvori u prah. Čaj nije dobar jer voda ubija korisne sastojke u koprivi – objasnio je doktor.

 

Dnevne.rs, NovostiOnline