KAKVA PROMENA: Divna Karleuša se ‘prepolovila’, evo koja je njena tajna mršavljenja! (FOTO)

voditeljka


Foto: Kurir / Damir Dervišagić, Facebook

Poznata bivša voditeljka Divna Karleuša poslednjih godinu dana konstantno mami komplimente zbog svog fizičkog izgleda, piše Story.rs.

[adsenseyu5]

Naime, Divna je uspela da skine zavidan broj kilograma, a kolika je transformacija kada je njen izgled u pitanju, rešila je da otkrije sama.


Kako je poručila, ona nema komplekse i zato je rešila da na društvenoj mreži Fejsbuk objavi fotografiju odpre osam godina i otkrila na koji način je smršala:

Pošto sam osoba koja nema komplekse, podeliću ovu fotografiju sa vama (malopre mi je poslala drugarica). Ja sam ova u lila košulji, pre 8 godina! Bože, ni sama sebe nisam prepoznala!!! Neka ovo bude stimulans svim bucama! 

[adsenseyu1]

Nemam vremena pojedinačno da vam odgovorim kako sam skinula kilograme, zato ću ovde napisati – znate vi odlično! Kao i ja što sam znala, ali sam tražila izgovore! Morate ozbiljno da rešite!!! Smanjite obroke, večeru totalno izbacite, šetajte, brzo hodajte, idite u teretanu, oznojite se!!! (može i neka druga fiskultura)Ne može brzo, niste se brzo ni ugojili! Moje slabljenje traje skoro 4 godine, i još uvek…

Mažite kožu da vam ne ostane višak, mazite i volite sami sebe (ja imam sreću da imam predivnu, elastičnu kožu i nemam ni malo viška, ali se stalno “mackam”) Uživacete sa svakim kilogramom manje, ide leto, valja u kupaći! Ja sam već nabavila 5 minimalnih! Ponosna sam na sebe, pobedila sam zavisnost o hrani! (još sad cigarete da rešim…) Sve ide iz glave, zato je najvažnije da ozbiljno odlučite!!! I da… zaljubite se… makar u sebe! Još uvek ne verujem da sam ja ovo… Želim vam lep ostatak dana! Nebo je granica!!! Dominacija!!!” – napisala je Karleuša uz fotografije.

(story.rs)