ISPOVEST ŽENE KOJA JE ODLUČILA DA IZGLEDA KAO JAPANKA: Pila vodu na PRAZAN želudac 30 dana i evo šta joj se dogodilo! (INFO)

voda

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Odlučila da sledi primer žena u Japanu i pije vodu na prazan želudac mesec dana jer ju je zanimalo šta će se dogoditi u njenom organizmu.

“Došla sam u fazu života u kojoj sam bila bez energije, sa lošim kvalitetom kose i kože. Telo mi je slalo signale da ne radi kako treba. Bila sam konstantno umorna. Morala sam da nešto preduzmem.Proučila sam običaj Japanki koje vodu piju odmah ujutro na prazan želudac.

[adsenseyu5]

 

Odlučila sam da pokušam”, ispričala je.

Ovo su njeni saveti:

  • Popijte 4 čaše vode odmah nakon buđenja, na prazan želudac i pre pranja zuba. Ako vam je teško da popijete toliko vode, krenite s 1 čašom pa polako pijte sve više dok ne dođete na četiri čaše.
  • Ništa ne jedite narednih 45 minuta.
  • Ništa ne pijte niti jedite dva sata nakon doručka, ručka i večere.

A ovo su promene koje su se kod nje dogodile:

Osećala se sve svežije i zdravije Nekoliko dana nakon što je počela sa ispijanjem vode nakon buđenja, počela je da se oseća nekako laganije. Telo joj se oslobađalo od toksina.

[adsenseyu1]

Ubrzao joj se metabolizam Nestala je česta glad i želja za grickalicama između obroka, a osetila je i da ima sve više energije.

Izgubila je višak kilograma Kako više nije osećala glad kao pre, jela je sve manje i rešila se suvišnih kilograma bez puno muke. Takođe, kako je imala više energije, počela je više i da vežba.

Nestala je žgaravica Pre jutarnjeg ispijanja vode, patila je od loše probave i refluksa. Sve je to nestalo. Nestao je i osećaj nelagodnosti nakon svakog obroka.

Koža joj je izgledala sve lepše Ljudi su joj pre govorili da izgleda previše staro za svoje godine. Sada ima manje bora na licu, koža joj izgleda zdravo i blistavo i automatski izgleda mlađe.

I kosa izgleda lepše i zdravije Nekad joj je kosa bila vrlo krhka pa je često pucala. Na šišanje vrhova je morala da ide dva puta mesečno. Sad više ne puca toliko i vrlo je sjajna.

Nestale su urinarne infekcije Ova žena tvrdi da joj je tretman vodom rešio urinarne infekcije bolje od bilo kakvog antibiotika.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /kurir /Izvor: brightside)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]