GINEKOLOZI PREPORUČUJU: Evo zbog kojih razloga ne treba da nosite donji veš! (INFO)

pregled
Ako vas muče svrab i iritacija, ginekolozi preporučuju da ih ne nosite

Nositi gaćice ili ne? Ova debata se u ženskim časopisima vodi se godinama. Neki misle da ne bi trebalo da idete bez gaćica, jer bi to bilo loše za vaše seksualno zdravlje. Ali ovo su razlozi protiv donjeg veša:

1. Udobnije je
Ako ne nosite gaćice, biće vam mnogo udobnije. Pritisak na vaginu će biti manji, pa ćete se mnogo lepše osećati.

[adsenseyu5]

2. Može pomoći u sprečavanju infekcije
Ako vas muče svrab i iritacija, ginekolozi preporučuju da ne nosite gaćice. To će mnogo ublažiti nelagodnost, pa ako ne možete u toku dana da idete bez gaćica, bar ih uveče kod kuće skinite.

3. Lakše se naviknuti
Kada budete morali da skinete gaćice, lakše će vam biti, jer nećete morati da se navikavate na taj osećaj. Neke poznate ličnosti koje su nosile specifične haljine morale su da skinu gaćice kad su ih nosile. One koje nisu navikle na njih sigurno su se osećale udobnije, dok je drugima to bilo neobično.

4. Osećate se seksi
Neke žene se osećaju posebno seksi u donjem vešu, ali isto tako mogu da se osjećaju seksi i ako uopšte nose donji veš. Sama pomisao na to da u javnosti ne nosite gaćice, a da to niko ne zna, uzbudljiva je.

5. Partneru će se to sigurno svideti
Ako želite da iznenadite i uzbudite dečka, skinite gaćice. On verovatno očekuje da će u jednom trenutku naići na njih, pa će se pozitivno iznenaditi kad shvati da ih nemate. Ili mu recite da ne nosite gaćice, pa će se istog trena uzbuditi.

[adsenseyu1]

(Kurir)

3 Comments on "GINEKOLOZI PREPORUČUJU: Evo zbog kojih razloga ne treba da nosite donji veš! (INFO)"

  1. Debilizam!!

  2. rade.jankovic | 3. March 2015. at 22:16 |

    Današnja izvitoprenost i izopačenost na svakom koraku.

  3. rade.jankovic | 3. March 2015. at 22:18 |

    Možda je lakše bez gaća, samo podigne noge i gotovo.
    Zato današnje devojke i žene ubiju godišnje između 120 000 i 150 000 nerođene dece abortusima prema zvaničnim podacima a prema nezvaničnim i preko 200 000 dece se ubije godišnje. Zamislite broj novih ubica svake godine. A ovamo se na sva usta zgražavamo na raznorazna ubistva koja se dešavaju svakodnevno.

Comments are closed.