Dr Karolajn Anderson: Pomešajte ova tri začina i sprečite rak debelog creva, prostate, mozga i dojke (RECEPT)

zdravlje

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Doktorka Karolajn Anderson kaže kako se ne morate plašiti da ćete oboleti od raka ukoliko pomešate i konzumirate ova tri začina.

Reč je o smesi tri lako dostupna začina. Andersonova je, kako kaže, do svojih saznanja došla istražujući dve hiljade godina staru tradiciju upotrebe ovih sastojaka u istočnoj Indiji, a čiji su rezultati potvrđeni i u zapadnim medicinskim istraživanjima.

Doktorka je istakla da ukoliko koristite ova tri sastojka svakodnevno, gotovo sigurno nema opasnosti da obolite od raka. Ta tri čudotvorna začina su kurkuma, maslinovo ulje i biber.

Pomešajte četvrtinu kašike kurkume s pola kašičice maslinovg ulja i dodajte prstohvat mlevenog bibera. Sve zajedno dobro promešajte. Dobijene smesu možete da koristite kao dodatak salatama i jelima, ali je možete konzumirati i samu.

NADAL UKAPIRAO: Đoković nije imao nikakvu nameru da zastraši sudiju

Ukoliko je dodajete u obroke koji se termički obrađuju tada smesu u hranu stavite na samom kraju kako se ne bi prekuvala. Ukoliko je jedete samu, možete je ublažiti s malo vode. Unosite je u organizam svakodnevno i što češće.

„Sve je u kurkumi. To je začin u obliku žutog praha. Njene antiupalne sposobnosti su neverovatno moćne. Ne postoji niti jedan drugi, prirodni sastojak koji je učinkovitiji za smanjenje upala od kurkume”, tvrdi Andersonova.

Istraživanja su pokazala kako kurkuma sprečava rak debelog creva, prostate, mozga i dojke.

 

(Dnevne.rs/ Izvor: Magazin.hr)

1 Comment on "Dr Karolajn Anderson: Pomešajte ova tri začina i sprečite rak debelog creva, prostate, mozga i dojke (RECEPT)"

  1. Na osnovu ove tvrdnje može se analogijom izvući zaključak da UPALA IZAZIVA KARCINOM (RAK) ! Znači treba lečiti upale ( bilo tradicionalnim bilo modernim lekovima ) i neće biti potrebno koristiti skupe lekove i uništavati telo zračenjem!Vrlo optimistična teza,zar ne?!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*