ČIŠĆENJE TELA PIRINČEM: Iz tela se izbacuju sluz i toksini, a kilogrami sami nestaju! (RECEPT)

riža

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Terapija čišćenja tela pirinčem koristi se kako bi se iz organizma izbacile nataložene solii kod bolesti urogenitalnog sistema. Pomaže pri brzavanju metabolizma,eliminiše toksine iz organizima, smanjuje težinu, a telu vraća energiju. 

Ova terapija smanjuje oticanje tela, olakšava rad bubrega i jetre.

Čišćenje tela pirinčem:

Potrebno je: 4 šolje smeđeg pirinča (mada može da posluži i beli pirinač).
  • Prvog jutra ujutru se 2 kašike pirinča sipaju u teglu u kojoj se stavlja čista, hladan voda (pirinač prvo operite). Poklopite posudu sa krpom kako se voda i pirinač ne bi isprljali. Stavite teglu na polici ili na prozorsku dasku.
  • Drugog dana procedite pirinač i operite ga pa opet sipajte vodu i ostavite ga da stoji na polici. Ako je mnogo vruće u kući, pirinač morate da perete i dva puta dnevno kako se ne bi zakiselio. Zatim ujoš jednu teglu sipajte 2 kašike pirinča, pa ga potopite u hladnoj vodi i ostavite do sutra.

Brzo i efikasno očistite svoje bubrege (RECEPT)

  • Trećeg dana perete pirinač iz tegle broj jedan i tegle broj dva, a uzimate teglu broj tri i u nju sipate pirinač (2 kašike) i vodu.
  • Četvrtog dana perete pirinač iz tegle broj 1, 2 i 3, pa uzimate i četvrtu teglu i u nju potopite 2 kašike pirinča.
  • Petog dana pirinač iz tegle broj 1 perete, pa kuvate za doručak. A u novu teglu stavite svež pirinač i sipate vode, pa stavljate iza tegle broj 4.

Ovaj proces traje od 40 do 45 dana. Pirinač se kuva veoma kratko da bi se dobila kaša. Može da se jede i sirov pirinač koji je bio potopljen u vodi tokom 4 cela dana. 

Doručak treba da se sastoji od ovog pirinča, bez soli i šećera ili maslaca. Pola sata pre doručka popijte čašu vode.  Nakon doručka 4 sata ne smete ništa ni da jedete ni da pijete.

Nakon 2 do 3 sata može doći do velikog osećaja gladi, ali nije dozvoljena ni čaša vode, a kamoli jabuka ili sok.

Kad  prođe 4 sata nakon doručka, možete da popijete čašu vode, a onda da normalno ručate.

Za ručak ili večeru možete jesti sve što poželite, ali neka so bude minimalna. Ukoliko smanjite so, ovaj režim ishrane će bolje delovati.

ZAUSTAVILI NIJAGARINE VODOPADE POSLE 12 VEKOVA: Očekivali leševe, a evo šta su pronašli (VIDEO) (FOTO)

Jedini nedostatak ove terapije pirinčom je gubitak kalcijuma. Zbog toga biste trebali jesti više proizvoda koje sadrže kalcijum.

Tokom terapije ljudi se žale na malaksalost, ali to je samo znak da se vaše telo čisti. Moguće je da ćete primetiti sluz u urinu, ali to je isto znak čišćenja vašeg  tela.

Ova terapija sprovodi se samo jednom godišnje i to u proleće kada nam je dostupnija sveža hrana koju maksimalno moramo ubaciti u ishranu.

Kako biste sprečili gubitak kalcijuma tokom ovog čišćenja jedite što više kravljeg sira, suvih šljiva i kajsija, kao i povrća.

Oni koji su praktikovali ovu dijetu kažu da su za vreme od ovih 40 dana izgubili neželjenu kilažu koja si potom nikad nije vratila.

(Dnevne.rs/izvor: stil.kurir.rs)