ZLOČIN KOJI TRESE SRBIJU: Policija došla do novih dokaza! JELENU MARJANOVIĆ UBILI U STUDIJU PA VARIKINOM OPRALI TELO I KUĆU? (INFO)

marjanovic

Foto: Kurir; Privatna arhiva

Sve više dokaza upućuje na zaključak da je pevačica “Granda” mučki usmrćena u muzičkom studiju unutar kuće Marjanovića, pored kojeg je nađena krpa sa skorelom krvi!

Saznajte sve o dokazima koji ukazuju da je upravo porodična kuća Marjanovića mesto na kojem je ubijena Jelena, zašto inspektori smatraju da su joj smrtonosni udarci zadati upravo u studiju u kojem je snimala,

[adsenseyu5]

SESTRA JELENE MARJANOVIĆ OTKRIVA: Evo zbog čega je njena porodica angažovala PRIVATNE FORENZIČARE (INFO)

Kakva je krpa sa skorenom krvi viđena na prozoru toaleta i zašto su tragovi varikine bili čak i po zidovima kuće…

NIJE VEROVALA DOK SE NIJE DESILO: Čuveni srpski voditelj OPALIO ŠAMAR koleginici usred programa! (VIDEO)

(Dnevne.rs /Izvor: Lj. Stanišić – J. Spasić, Kurir)

[adsenseyu1]

3 Comments on "ZLOČIN KOJI TRESE SRBIJU: Policija došla do novih dokaza! JELENU MARJANOVIĆ UBILI U STUDIJU PA VARIKINOM OPRALI TELO I KUĆU? (INFO)"

  1. pd kuda sad krpa. ala ste vi udbaške infor. više pišete o ovoj pjevačici nago što ste pisali o joži brozu. ko sve ovo plaća da bi se pisalo. ovo su tipično igre kriminalaca- narko dilera. a ovaj muž i on od njih mora da strada. ovo je kao 1948 god itd.

    • Da mi je samo znati ko se krije iza ovoga komentatora ”jovo”. I to bi možda trebalo proveriti. Koga on to brani?
      Zašto mu smeta pisanje o podmuklom ubistvu jedne mlade žene i majke maloletnog deteta? Za njega je izgleda samo bitno da je ona pevačica. Vrlo čudno!

    • Jovo otkud ti znaš kako je udba istraživala ,jeli ti znaš da smo neku godina imali skoro90% slučajeva kojese su se vodili kao riješeni i tako je bilo Jovane nelupaj

Comments are closed.