Žene rođene u ova četiri horoskopska znaka mogu da osvoje svakog muškarca

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

One, osim lepotom i harizmom, osvajaju svojim besprekornim ponašanjem, dobrotom i inteligencijom. Iako su neke od njih vrlo tajanstvene i povučene, žene rođene u ova četiri horoskopska znaka mogu da osvoje baš svakog muškarca.

Vaga

Vage su osobe koje sebe smatraju vrlo dragocenima, a tako se ponašaju i prema drugima. Uvek su u centru pažnje, lepo se oblače, te zrače pozitivnom energijom.

Iako su vrlo pažljive prema sebi, istovremeno im samokritičnost pomaže da se neprestano usavršavaju kako bi zadovoljile i najviše standarde. Žene rođene u znaku Vage najviše privlače umetnici, a najmanje su zainteresovane za pravnike i matematičare.

Devica

Žene Device vrlo su dostojanstvene i emotivne. Svoje emocije ne otkrivaju lako, ali pred ljudima kojima mogu da veruju potpuno se opuste. Uvek paze na ponašanje, a razne umetnosti velika su im ljubav. Device lako otkrivaju šta zanima određenog muškarca i zato im je veoma lako da ga osvoje u najkraćem roku.

STROGO ČUVANA: 4 PROROČANSTVA KOJA LEDE KRV U VENAMA, veoma opasna predviđanja za koja nikada niste čuli

Jarac

Žene Jarčevi u očima muškaraca izgledaju savršeno zato što imaju nenadmašivu sposobnost da prekriju sve svoje nepravilnosti. One su najjače žene među svim znakovima i gotovo nikada ne pokazuju svoje slabosti, jer ne žele da ispadnu gubitnice u tuđim očima.

Žene rođene u ovom znaku privlače muškarca kojeg žele, a njihova visoka inteligencija i strpljenje omogućavaju im da lako izmanipulišu koga god žele. Ako ih povredite ili izneverite, ostaviće vas u trenu.

Ribe

Snaga Riba je u njihovoj slabosti. Iako zvuči kontradiktorno, njihova krhkost i nežnost privlače muškarce, koji žele da ih zaštite i vole.

Da li ste ušli u brak maštajući da je to jednom za svagda!? Ovi pokazatelji vam mogu ukazati da ste suđeni jedno drugom.

Vrlo su šarmantne i neodoljive, a njihova bespomoćnost privlači muškarce kao najjači magnet. Žena Riba očekuje da će se muškarac prema njoj ponašati kao kavaljer, jer će u suprotnom nastaviti dalje s potragom.

       

(Dnevne.rs/Izvor: Index.hr)

Be the first to comment on "Žene rođene u ova četiri horoskopska znaka mogu da osvoje svakog muškarca"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*