ZAKON PRIVLAČENJA: Što posejemo to žanjemo (POUČNA PRIČA)

sunce-covek
Kako bi dočarali zakon privlačenja i kako on djeluje mi ćemo ispričati priču o farmeru koji je obrađivao svoju zemlju.

I tako on obradi zemlju i odluči zasaditi sjeme da izraste na njegovoj zemlji. Farmer je cijeli dan gledao svoju zemlju i razmišljao što će posaditi. U jednoj ruci je držao sjeme kukuruza, a u drugoj ruci je držao sjeme otrovne biljke. Što god da je posadio, zemlju nije bilo briga, ona će se brinuti i hraniti bilo koju biljku te će joj pomoći da izraste. I razmišlja farmer, ako posadim kukuruz, imat ću hrane za sebe i za moje životinje.

A ako posadim otrovnu biljku imat ću samo nju i neću imati nikakvu hranu kako bi prehranio sebe, svoju obitelj i sve životinje koje imam. I tako on odluči posaditi sjeme kukuruza jer zna da će tako prosperirati.Ova priča je simbolična te sjeme u njoj predstavlja naše misli. Kukuruz možemo usporediti sa pozitivnim mislima koje nam donose najljepše plodove i prosperitet.

[adsenseyu5]

Dok sjeme otrovne biljke uspoređujemo sa negativnim mislima koje nas samo vode u propast.

Tako naš um djeluje, mi imamo moć odabrati negativizam ili pozitivu, a životu nije bitno što ćemo odabrati jer imamo slobodnu volju odabrati što god želimo. Život će nam dati ono o čemu razmišljamo. Naše misli su sjeme koje sadimo kako bi se kasnije razvijali u ono što želimo biti ili postati ili ono što želimo doživjeti. Naše misli su najjače oruđe za rad i potpuno su besplatne. Sve najbolje stvari u životu su besplatne pa tako i najbolje misli.

Misli možemo uvijek odabrati kako želimo i mi želimo da odaberete one pozitivne jer ćete kasnije ubrati pozitivne plodove i uživat ćete u životu. Zakon privlačenja nam daje ono o čemu razmišljamo. Jednostavno ga nije briga o čemu razmišljamo nego nam daje refleksiju onih misli koje njegujemo.

Zato budite farmer svoga života i sadite samo najbolje sjeme kako bi želi najbolje plodove.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /vitfitlab)