ZA 70 GODINA ŽIVOTA U STOMAKU SE NATALOŽI 15 KILOGRAMA FEKALNIH NASLAGA: Ćišćenje creva na ovaj način sprovodi se jednom godišnje (INFO)

saka

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Poznato je da je za oslobađanja od mnogih bolesti dovoljno očistiti creva od sluzi, fekalnih naslaga i drugih parazita. Za 70 godina života kroz naša creva prođe 100 tona hrane i 40 hiljada litara tečnosti, što dovodi do zaključka da se u stomaku nataloži 15 kilograma fekalnih naslaga, toksičnog otpada. Oni truju našu krv i nanose našem organizmu nepopravljivu štetu.

Činjenici da su creva zaprljana svedoče česti zatvori (opstipacija), poremećen metabolizam, dijabetes, prekomerna ili nedovoljna težina, bolesti bubrega i jetre, bolesti sluha i vida, loše stanje kože, kose i noktiju, kao i druge bolesti, počevši od artritisa do raka.

Uz pomoć klistira može se očistiti samo manji deo debelog creva – 40-50 cantimetera, a tretman ispiranja creva uz pomoć specijane aparature je skup, dugotrajan i nije bezazlen za crevnu mikrofloru.

[adsenseyu4]

Konzumiranje 1-3 kašike brašna od lanenog semena u stanju je da u roku od 3 nedelje potpuno očistiti debela i tanka creva od dugogodišnje sluzi, fekalnih naslaga, parazita, uz potpuno očuvanje crevne mikroflore.

fekalne-naslage

Ova metoda omogućava brzu normalizaciju težine i sagorevanje masnih naslaga. Ima pozitivni uticaj na regulaciju lipidnog metabolizma.

Brašno od lanenog semena je u stanju da apsorbuje i eliminiše toksine u organizmu, smanjuje nivo holesterola u krvi.

[adsenseyu1]

Indikacije za upotrebu: – zapaljenske procese sluzokože gornjeg respiratornog trakta, gastrointestinalnog trakta – gastritis, kolitis, čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu – bolesti urinarnog trakta, cistitis, pijelonefritis – prekomerna težina tela, narušenost lipidnog metabolizma 

Ćišćenje creva sa brašnom od lanenog semena. Recept:

3 nedelje umesto doručka konzumirajte ovu smesu:

1. nedelja: 1 kašika lanenog brašna pomešanog sa 100 ml kefira.

2. nedelja: 2 kašike lanenog brašna pomešanog sa 100 ml kefira

3. nedelja: 3 kašike lanenog brašna pomešanog sa 150 ml kefira.

Ako je kupovina lanenog brašna problematična, kupite laneno seme i sitno ga sameljite. Nemojte praviti zalihe na više dana, seme može da užegne. Najbolje- svako jutro nova porcija.

Ovakvu smesu konzumirajte umesto doručka. Obavezno pijte vodu, najmanje 2 litra dnevno. Odlični rezultati postižu se uz konzumiranje medene vode.

Ćišćenje creva na ovaj način sprovodi se jednom godišnje.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor: uspesnazena.com)

[adsenseyu2]