Za 1 dan, bol u kolenima i zglobovima je nestao: Presrećna žena svima otkrila RECEPT!

planina

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Ovaj recept čine sastojci bogati bromelainom, vitaminom C, silicijumom i magnezijumom, koji ne smiruju samo bolna kolena i zglobove, već i jačaju tetive i ligamente

Iako se uglavnom javlja u starijoj dobi, zbog starenja ligamenata i zglobova, to se takođe može pripisati lošem držanju ili nošenju neprikladne obuće duže vreme. Srećom, tu je efektan prirodni lek koji vam može pomoći da izlečiti bol, bez obzira na uzrok.

Dr Nestorović: Ovaj lek ne smete davati deci kada imaju jako visoku temperaturu

Ovaj recept čine sastojci bogati bromelainom, vitaminom C, silicijumom i magnezijumom, koji ne smiruju samo bolna kolena i zglobove, već i jačaju tetive i ligamente, a podelila ga je jedna zadovoljna čitateljka portala Narodnamedicina.info.

Sastojci: 1 šoljica vode, šoljica ovsenih pahuljica, šoljica 100% soka odpomorandže, 2 šoljice kockica ananasa, kašičica cimeta, pola šoljice drobljenihbadema i malo meda.

Priprema: Stavite ovsene pahuljice u šerpu sa vodom i pustite da se kuvaju nekoliko minuta.

Zatim pustite da se ohladi pre dodavanja u blender.

BACATE JE, a ne znate da KORA BANANE leči ovih šest problema

Dodajte ananas, badem, cimet, sok od narandže, kao i malo meda po ukusu. Izmešajte dobro, dodajući malo vode dok ne dobijete željenu gustinu.

Uzimajte smesu svakodnevno i bolovi će nestati, a vaše zglobovi, tetive i ligamenti će postati jači. Znatno olakšanje osetićete već sutradan.

 

(Dnevne.rs /Izvor: Narodnamedicina.info)

1 Comment on "Za 1 dan, bol u kolenima i zglobovima je nestao: Presrećna žena svima otkrila RECEPT!"

  1. ALOE Heat Lotion (crvena krema) koristi se kod kako kod sportskih povreda,istegnuća mišića, iščasenja pa i kod problema koji su reumatoznog karaktera . . .

Comments are closed.