VOJA PITA – ALEKSANDAR ODGOVARA: Evo šta je premijer Srbije ODGOVORIO lideru radikala! (VIDEO)

politicari

Foto: Tanjug/Sava Radovanović, Telegraf/Marko Todorović

Evo šta je premijera pitao lider Srpske radikalne stranke i šta mu je predsednik Vlade Srbije poručio

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u emisiji “Teška reč” na televiziji Pink i objavio svoju odluku da nema ništa od raspisivanja vanrednih parlamentarnih izbora, međutim, ono što je posebno obeležilo ovu emisiju su i pitanja koje je premijeru postavio lider SRS-a Vojislav Šešelj, kao i odgovori na ista!

[adsenseyu5]

Premijer Srbije i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić odlučio je da neće biti raspisani vanredni izbori. Tu odluku saopštio je gostujući u emisiji “Teška reč” na TV Pink.

Printskrin: TV Pink

– Moj posao je da donosim odluke u interesu građana – dodao je premijer.

Ipak ono što je obeležilo emisiju su pitanja lidera radikala Vojislava Šešelja premijeru Srbije i odgovori Aleksandra Vučića na ista.

* Šešelj: Da li si se napokon uverio da su antisrpski nasrtaji konstanta politike na Balkanu, da nikada nećemo postati članica EU ako se ne odreknemo Kosova? Jesi li svestan da ni otimanje Kosova neće biti kraj?

Printskrin: TV Pink

* Vučić: Nismo ni blizu kraja, borićemo se za svoj narod. Naš put je EU, ali nezavisno Kosovo nikada nećemo priznati!

[adsenseyu1]

* Šešelj: Da li si shvatio da nam je jedini spas ulazak u ODBK s Rusijom?

Printskrin: TV Pink

* Vučić: Politika naše Vlade je vojna neutralnost, a imamo i dobru saradnju i sa NATo i sa Rusima. Učimo od svih. Kao što je Tito govorio, ponašamo se kako da će doveka biti mir, a spremamo se kao da će sutra početi rat. Hrvati jačaju oružane snage, ali mi podstičemo domaću proizvodnju. U Krušiku ćemo proizvoditi rakete dometa 286 kilometara i “noru”, helikoptere nabavljamo od Nemačke i Rusije.

Šta je sve Šešelj pitao Vučića i šta mu je premijer Srbije odgovorio pogledajte ovde:

(Telegraf.rs)