Vlasnik imanja kod Beograda nudi svoj posed vredan 50.000 evra potpuno besplatno! U ponudu ulaze šuma, potok i još dosta toga (FOTO)

dvoriste

Foto: Facebook / Miloš Vukčević

Organska poljoprivreda stvarno zahteva potpunu posvećenost zemlji

Ciljna grupa mladi ljudi koji imaju pozitivan stav prema takvom načinu života i prema zdravoj ishrani – naveo je on.

Vlasnik imanja smeštenog na 30-ak kilometara od Beograda, u zaseoku Mala Ivanča, daje na korišćenje 3 hektara zemlje onima koji bi da se bave organskom poljoprivredom, dok je glavni uslov da se bude ljubitelj prirode!

Glava porodice Vukčević postavio je velikodušnu ponudu u grupi “Glas prirode”, a sve što traži za uzvrat da se sve što se proizvede na imanju podeli na ravne časti.

– Naša porodica daje na korišćenje 3h plodne zemlje u mestu, sa kućom (kupatilo, struja, voda, tv, tel.) alatom, štalom za stoku, kokošinjcem, košnicama …

Na imanju se pored zemlje, na kojoj je jedan deo pripremljen za baštu, nalazi majdan, potok i bagremova šuma i dosta stabala oraha.

*Foto: Facebook / Milos Vukcević

Želimo da sarađujemo sa ok, pozitivnim poštenim i normalnim ljudima koji vole prirodu i koji imaju želju da se bave organskom poljoprivredom. Jedini uslov je da sve što se proizvede na imanju, 1/2 pripadne vlasnicima – objasnio je ovaj čovek.

Mladi poljoprivrednik je naglasio da on i njegova porodica mogu da obezede plasman svih proizvoda sa farme, kao i dolazak volontera koji bi pomagali u poljoprivrednim poslovima i organizovanizaciju posete grupe ljubitelja prirode i organske hrane.

*Foto: Facebook / Ilustracija

– Takođe, možemo pomoći u formiranju zasada povrća, formiranju stada i sl. kao i obezbediti određene alate za rad.

Imanje je okruženo šumom i zemlja nikada nije tretirana nikakvim hemijama.

IZJAVA VESELINA VUJOVIĆA KOJA ODJEKUJE: Ne možeš da im prodaš njivu, pa da u kafani naručuješ „Oj Kosovo, Kosovo“

Ukoliko vam je želja da se bavite organskom proizvodnjom, volite prirodu i taj način života, a usput želite da obezbedite stalne i sigune prihode, kontaktirajte nas za detalje.

Uz dobrodošlicu svim vrednim ljudima, pogotovo onima koji bi da pokrenu porodični biznis.

Ipak, do sada su mu se uglavnom javile osobe koje bi da budu vikend turisti, da pobegnu od bračnih obaveza i sl.

(Dnevne.rs /Izvor: S.I.,Telegraf.rs)