VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA JUL: Vreme ide u jednom pravcu, sećanje u drugom (ASTROLOGIJA)

more

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Pročitajte šta vas narednog meseca čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Ljubav – Pozicije Venere, Urana i retrogradnog Saturna, planeta ljubavi, više sile i prošlosti, unosi nemir u odnos sa partnerom. Oko 28. juna, klonite se rasprava sa voljenom osobom.

Pomračeno Sunce u astrološkom polju doma u opoziciji sa Plutonom, oko 13. jula, nepovoljno utiče na odnose u porodici. Aspekti Neptuna, u prvoj dekadi jula, najavljuju tajni susret sa umetnikom ili sportistom.

Posao – Vaš plan o pokretanju privatnog biznisa mogao bi da “zaživi” već početkom perioda, kada Sunce ulazi u vaše četvrto polje. Novac pristiže posle 10. jula, kada Jupiter kreće direktnim hodom preko znaka Škorpije. Retrogradni hod vašeg vladaoca Marsa koji obrazuje kvadrat sa Uranom u polju posla, opominje da izbegavate nepotrebne troškove i podizanje kredita.

Zdravlje – Glavobolja.

BIK (21. 4 – 21. 5)

Ljubav – Jarac može da stupi u kontakt s vama. Aspekti Neptuna i Merkura, simbola ljubavnog zanosa i komunikacija, u prvoj dekadi jula, donose vam poznanstvo sa mlađom osobom preko interneta. Posle 10. jula, ulaskom vašeg vladaoca Venere u Devicu, može da vam se udvara neko koga poznajete preko posla.

Posao – Krajem juna, trebalo bi da budete oprezniji, ako planirate kupoprodaju nekretnina i potpisivanje važnih ugovora. Pozicija poslednje Mesečeve četvrti u astrološkoj kući tajni, 6. jula, opominje da vodite računa šta izjavljujete pred saradnicima. U vreme pomračenja Sunca, oko 13. jula, izbegavajte sklapanje dogovora.

Zdravlje – Smanjite obroke.

 

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Ljubav – Početkom perioda, u nekom klubu, očekuje vas susret sa vatrenim znakom s kojim vrlo brzo možete da uđete u strastvenu vezu. Pozicija Venere, planete ljubavi koja upravlja vašim ljubavnim životom, posle 10. jula, upozorava da se klonite rasprava sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Ako ste slobodni, krajem perioda, može da vam se javi neko sa kime ste nekada bili vrlo bliski.

Posao – Astrološko polje finansija opterećeno je retrogradnim Saturnom i retrogradnim Plutonom, planetama čekanja i novca, pa izbegavajte nepotrebne troškove. U vreme pomračenja Sunca u polju posla, oko 13. jula, veće su šanse da sklopite tajni dogovor sa partnerima iz inostranstva u okviru isplativog poslovnog aranžmana. Iskoristite direktan hod vašeg vladaoca Merkura da precizirate dogovore sa njima.

Zdravlje – Nervoza.

Maldivi

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RAK (21. 6 – 22. 7)

Ljubav – Klonite se rasprava sa Bikom. Zbog napetog aspekta između Marsa i Urana, vladalaca astroloških kuća ljubavi, partner će vam jasno staviti do znanja da je on glavni u vezi. Opozicija između Venere i Neptuna, simbola ljubavi i zanosa, u drugoj nedelji jula, nagoveštava mogućnost romantičnog susreta sa mlađom atraktivnom osobom.

Posao – Pozicija Merkura, vladaoca kuće prepreka, posle 29. juna, upozorava da obratite pažnju na finansije i povedete računa o izjavama u društvu mlađih saradnika. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 6. jula, izbegavajte rasprave sa šefovima. Sredinom jula, pomračenje Sunca opominje da budete oprezniji prilikom dogovora sa strancima.

Zdravlje – Pad imuniteta.

 

LAV (23. 7 – 23. 8)

Ljubav – Očekuje vas susret sa umetnikom ili lekarom. Posle 10. jula, prelazak Venere preko Device, najavljuje zbližavanje sa starom simpatijom koju poznajete preko posla. Aspekti retrogradnog Marsa, simbola ljubomore, u polju ljubavi, krajem juna, podstiču partnerovu posesivnost.

Posao – Početkom jula, bićete u prilici da dosta zaradite, ako nosite uniformu na radu. Aspekti retrogradnog Jupitera, do 10. jula, upozoravaju da izbegavate nepotrebne troškove. U vreme pomračenja Sunca, sredinom jula, novac pristiže preko kupoprodaje nekretnina. Uran u polju karijere prolongira pokretanje privatnog biznisa o kojem duže vreme razmišljate.

Zdravlje – Rekreirajte se.

DEVICA (23. 8 – 23. 9)

Ljubav – Pozicija Sunca, početkom perioda, donosi vam susret sa osobom koja već neko vreme pokušava da stupi u kontakt sa vama. Posle 10. jula, ulaskom Venere, planete ljubavi i lepote, u vaš znak, bićete rado viđeni u društvu suprotnog pola. Zbog aspekata Neptuna u astrološkoj kući ljubavi, možete da posumnjate u partnerovu vernost.

Posao – Mars, simbol akcije, u kući karijere, početkom jula, najavljuje saradnju sa partnerima iz severnoevropskih zemalja. Oko 6. jula, izbegavajte konflikte sa nadrađenima. Posle 10. jula, finansijska situacija kreće nabolje. U vreme prve Mesečeve četvrti, 19. jula, novac pritiče preko honorarnih poslova.

Zdravlje – Nervoza.

 

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Ljubav – Početkom perioda, preko poslovnih kontakata, možete da upoznate atraktivnu mlađu osobu. U vreme pomračenja Sunca u astrološkom polju karijere, oko 13. jula, klonite se rasprava sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Mars, planeta sukoba u polju ljubavi, krajem perioda utiče na posesivnost i ljubomoru voljene osobe.

Posao – Aspekti Merkura, vladaoca polja inostranstva, krajem perioda, donose nove aranžmane sa strancima. Zbog planete novca pod uticajem Neptuna iz polja posla, u prvoj dekadi jula, budite oprezniji ako pregovarate o dugoročnoj saradnji. Posle 10. jula, direktan hod Jupitera povoljno utiče na vaše finansije.

Zdravlje – Više šetajte.

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA (23. 10 – 21. 11)

Ljubav –  Posle 30. juna “na snazi” je kvadrat između vašeg vladaoca Marsa u retrogradnom hodu i Urana u kući ljubavi, zbog čega bi trebalo da izbegavate konflikte sa partnerom, naročito u vreme pomračenja Sunca, sredinom jula.

Posao – Aspekti sa Uranom opominju da se klonite rasprava sa mlađim saradnicima.  Prva Mesečeva četvrt, 19. jula, donosi dogovor o isplativom vidu saradnje sa strancima. Ipak, izbegavajte nepotrebne troškove.

Zdravlje – Kontrolišite pritisak.

 

STRELAC (22. 11 – 21. 12)

Ljubav – Pozicije Marsa u astrološkom polju nervnog sistema, i Merkura, vladaoca polja ljubavi, početkom jula, nepovoljno utiču na odnos sa voljenom osobom. U vreme pomračenja Sunca, oko 13. jula, partnerova sumnjičavost i podozrivost može da bude povod za svađu.

Posao – Trigon između vaših vladalaca Jupitera i Neptuna, simbola inostranstva, donosi vam uspeh i novac. Poslednja Mesečeva četvrt, 6. jula, nagoveštava isplativu ponudu, ako vaše zanimanje ima veze sa umetnošću ili sportom. U vreme pomračenja Sunca, 13. jula, izbegavajte nepotrebne troškove i podizanje kredita.

Zdravlje – Više se krećite.

JARAC (22. 12 – 19. 1)

Ljubav – Trigon između Venere i vašeg vladaoca Saturna, posle 10. jula, u vaš život dovodi staru simpatiju. Pomračenja Sunca, sredinom jula, utiče na odnos sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom, zbog vaše potrebe za dominacijom.

Posao – Mars, simbol akcije u polju posla, donosi vam dobitke preko aranžmana sa strancima, a Merkur u polju novca, krajem juna, obnovu saradnje sa starim partnerima. Mada novac počinje da pritiče krajem perioda, bilo bi mudrije da izbegavate rizične finansijske transakcije.

Zdravlje – Provodite više vremena u prirodi.

ljubaV

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA (20. 1 – 19. 2)

Ljubav – Ulazak Merkura u znak Lava u kome je njegov uticaj oslabljen, utiče na vašu komunikaciju sa voljenom osobom. Venera, planeta ljubavi i novca, blizu fiksne zvezde Regulus, od 8. do 10. jula, donosi vam susret sa nekim ko je poznat u javnosti. Mars u vašem znaku upozorava da izbegavate rasprave sa partnerom, naročito ukoliko ste u braku ili dužoj vezi.

Posao – I dalje ste pod tenzijom koju izaziva pozicija vašeg vladaoca Urana u astrološkom polju karijere.

U vreme pomračenja Sunca, vladaoca polja partnerskih odnosa, oko 13. jula, nemojte da se bavite pitanjima bilo kakvog ortakluka ili novog vida saradnje.

Zdravlje – Nervoza.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Ljubav – . Zbog pozicije Venere, planete ljubavi, posle 10. jula, partnerovo ponašanje može da probudi vašu sumnju. Krajem perioda, osoba koja vam se dopada pokušaće da sakrije od vas da je zauzeta.

Posao –  Pomračeno Sunce u kući kreativnosti, u trigonu sa vašim vladaocima Neptunom i Jupiterom, oko 13. jula, donosi vam profesionalni uspeh i novac. U vreme prve Mesečeve četvrti, 19. jula, pazite da vas neko ne prevari.

Zdravlje – Izbegavajte alkohol.

         

(Dnevne.rs /Izvor: Marina Jungić Milošević, Novosti)