VEČITA DEVOJČICA: Žena u ovom znaku horoskopa nikad ne stari (ASTRO)

horoskop-ff

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Njima ljubavi nikada nije dosta – čak i u staračkim domovima se venčavaju više nego pripadnici drugih znakova. A možda je upravo to razlog zašto žena Blizanac zapravo ne može da ostari.

Žena rođena u znaku Blizanaca važi za zabavnu, društvenu, magičnu i provokativnu. Izgleda vrlo mladoliko i izuzetno je harizmatična. Uz nju se svako oseća mlađe nego što jeste i zato joj se i opraštaju ćudljivi ili manipulativni ispadi.

Inače je dosta nepredvidljiva i svoju društvenu i ljubaznu masku vrlo brzo može zameniti onom distanciranom i arogantnom.

Ne zazire od upoznavanja novih ljudi i nije uobražena, ali nije preterano zainteresovana za duge ljubavne veze. Uostalom, dosta je zaljubljive prirode.

Foto: Devne.rs/Pixabay

Od potencijalnog partnera zahteva mentalnu kompatibilnost i ne dozvoljava fizičku prisnost s nekim ko nije sposoban da je intelektualno izazove.

Neprestana želja za novinom kod Blizanaca nije baš blagoslov za finansije, njene ili suprugove, i često podrazumeva ekscentrični izgled koji je istovremeno i rezultat egzibicionizma tipičnog za Blizance.

Non-stop je u pokretu i nema tog koncerta, premijere, značajnog okupljanja, koje bi ona mogla da propusti. Pogotovo ako joj to nalaže i sama njena profesija, jer umeju često biti vezane za sredstva za masovnu komunikaciju.

Ona konstantno prilagođava sve vlastitim potrebama i to pokušava i s partnerom. Spremna je da upotrebi i sva “ženska oružja”, svoj šarm i privlačnost da bi dobila ono što hoće.

ALFA ŽENKA: Žena Bik je najbolja, Vaga je najlepša, ali dama rođena u ovom znaku sve baca pod noge (ASTRO)

Sve što misli, misli bar dvaput bolje od partnera. Međutim, ako joj se partner prepusti s poverenjem, otkriće mu nove svetove i učiniti da se oseća osveženo i večno mlado.

S njom je svaki novi dan kao novi život. To je žena s kojom ne postoje banalnosti jer ona svemu zna da pruži smisao.

IVAN SE VRATIO IZ NAJBOGATIJE ZEMLJE NA SVETU: Zaradio sam 6.000 evra za mesec dana, ali su me tretirali kao ĐUBRE!

Puna je iznenađenja. Kad ste najmrzovoljniji, iznenadiće vas kartom za najtraženiji koncert ili vrhunski sportski događaj. Sve što traži jeste da i vi nju ponekad iznenadite.

       

(Dnevne.rs/Izvor: Superžena.b92.net)