U POODMAKLOJ TRUDNOĆI SLIKALA SE SA ROJEM PČELA NA STOMAKU: Pred sam porođaj, rekli su joj vest koja ju je slomila!

roj

Foto: Fejsbuk

Emili Muler je ostala u drugom stanju, pa je rešila je da uradi nešto sasvim neobično pred sam porođaj.

Ona obožava pčele, koje gaji već godinama pa je htela da svoju trudnoću ovekoveči sa pčelama.

Nažalost, Emili je već imala nekoliko spontanih pobačaja, ali je ovog puta sve bilo u redu. Kad je napravila ove fotografije, već je bila u poodmakloj trudnoći.

Tuča oko parkinga u “Stepi Stepanović”, trojica povređena, jednom polomljen nos

– Želela sam da nađem način da iskažem svoja osećanja. I konačno sam to mogla, kad sam uključila svoje pčele u tu ideju – rekla je ona.

Uspela je u svojoj ideji. Namila je pčele i napravila niz fascinantih fotografija. Slike su ubrzo postale hit na društvenim mrežama, a Emili je preko noći postala poznata.

U beloj haljini, sa oko 20 hiljada pčela na sebi, pozirala je srećna i zadovoljna. Emili se pobrinula da pčele budu zadovoljne, kako ne bi došlo do uboda tokom slikanja.

Međutim, 6 dana pred porođaj, Emili je osetila bolove i shvatila da se beba sve manje mrda. Kad je otišla u bolnicu, saopštili su joj ovu tužnu vest.

“UTERUJU STRAH U KOSTI”: Muškarci se najviše boje dama ova tri horoskopska znaka (ASTROLOGIJA)

Nadala se da će joj lekar reči da je sve u redu i da se pripremi za porođaj. Kada se ispostavilo da više nema otkucaja bebinog srca, rasplakala se od tuge i bola.

Još uvek ne znaju šta je prouzrokovalo pobačaj. Nadaju se da će lekari to moći da utvrde.  Bog je vratio našeg sina na nebo, da mu tamo bude pčelar – napisala je tužna majka.

     

(Dnevne.rs/Espreso.rs/Izvor:Uspješnažena.com)