TVRDNJE NAUČNIKA: Ova namirnica uništava ćelije raka brže nego hemoterapija

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Đumbir je koren koji se najčešće koristi u kuhinji, a nešto ređe za olakšavanje zdravstvenih tegoba.

On ublažava probavne tegobe, smanjuje upale, ima antibakterijska svojstva itd. Ali, prema istraživanju naučnika sa Univerziteta Džordžija iz SAD-a, odličan je i za lečenje raka.

Naučnici kažu kako je učinkovitiji od hemoterapije i uništava samo ćelije raka, za razliku od hemoterapije koja uništava i zdrave. Oni tvrde da su pacijentu zahvaljujući đumbiru smanjili veličinu tumora na prostati za čak 54 odsto.

Matične ćelije raka su u stanju da se samostalno obnavljaju i konstantno nastaju.

RECEPT KOJI ĆE VAM POMOĆI: Rešite se SMRDIBUBA uz pomoć namirnica iz kuhinje!

– To znači da su matične ćelje raka u stanju da se samostalno obnavljaju i nastaju i one same su otporne na konvencionalna hemoterapijska sredstva. Uz to, sposobne su da se razdvajaju i stvaraju nove tumorske kolonije, pa da se tako šire telom.

koren

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

-Jedini način za potpuno oslobađanje tela od raka je uništiti matične ćelije u tumoru – kažu stručnjaci i dodaju da je to razlog zašto se rak pojavljuje i nakon naizgled uspešnog lečenja hemoterapijom, zračenjem ili operacijom.

(Dnevne.rs/pink.rs/Izvor:Alo)

1 Comment on "TVRDNJE NAUČNIKA: Ova namirnica uništava ćelije raka brže nego hemoterapija"

  1. Aloja vera kod redovne oralne upotrebe dovodi u ravnotežu skoro sve funkcije organizma od uredne probave do zdravog sna. Snabdeva telo vitalnim sastojcima (vitamini, minerali, amino kiseline, enzimi, saponini, polisaharidi i antrakinoni) neophodnim za normalan rad organizma.Reguliše probavu, absorbciju i pražnjenje digestivnog trakta.Deluje povoljno na endokrini sistem, ukjučujuci pankreas i tiroidnu žljezdu, kao i na krvotok.Ublažava nus-pojave kod hemo terapije i terapije radiacijom.

Comments are closed.