TUGA DO NEBA: SELO VIŠE NE GORI, SADA PLAČE ZA MANDOM – nastavljeno snimanje, ali Milašina više nema… (VIDEO)

glumci

Printskrin: YouTube/Domaci Film HD

– Krajem oktobra ćemo prikazati poslednju glumačku kreaciju velikog Mande u 12 epizoda – izjavio je reditelj Radoš Bajić

Teško je zamisliti seriju “Selo gori, a baba se češlja” bez legendarnog Milašina, kojeg je igrao pokojni Milorad Mandić Manda, a snimanje popularnog serijala je nastavljeno, prvi put bez Mandića.  

– Ostajemo u Petlovcu da dovršimo započeti posao. S velikim pijetetom i bolom u duši morali smo da smognemo snage, uradimo prvu klapu i nastavimo snimanje našeg zajedničkog projekta.

Krajem oktobra ćemo prikazati poslednju glumačku kreaciju velikog Mande u 12 epizoda – rekao je reditelj Radoš Bajić za “Kurir”.

[adsenseyu1]

Manda je, kao Milašin, snimao “Selo gori, a baba se češlja” više od deset godina, a poslednju scenu prošlog utorka uradio je sa sveštenikom koga tumači Rastko Janković. Baš tog dana glumica Jelena Gavrilović snimila je i završne kadrove serije s Radošem Bajićem.

– Samo dan pre njegove tragične smrti u selu Rogača podno Kosmaja sa Mandom sam u seoskoj crkvi palio sveće za život, za naše najmilije, za porodicu i decu. Kad smo izlazili iz hrama, u porti nas je dočekao buljuk lepih, tršavih i radosnih đaka iz obližnje seoske škole. Čini mi se da sam tek tada dokučio zbog čega deca toliko vole “Selo gori”.

[adsenseyu1]

U čemu je tajna nesvakidašnje naklonosti i ogromne prijemčivosti najmlađe populacije prema junacima iz Petlovca? Tog dana sam u Rogači shvatio da je neprikosnoveni krivac Milašin – drhtavim glasom je Bajić rekao na komemoraciji Mandi…

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)