TEKST INDIJANSKOG POGLAVICE UZBURKAO JAVNOST NA ZAPADU: “Srbija je lekcija modernom svetu” (VIDEO)

srbija

Foto: Wikipedia/Robfergusonjr

Srbi su proglašeni varvarima od strane Zapada, a u stvari su rodoljubi i hrišćani, koji su želeli da zaštite svoju imovinu i svoju zemlju – kaže poglavica plemena Komanči, Dejvid Jigli.

Dejvid Jigli, poglavica plemena Komanči, napisao je pre 4 godine autorski tekst na blogu ovih američkih starosedelaca pod nazivom “Srbija – lekcija modernom svetu” u kome opisuje političku situaciju u južnoj srpskoj pokrajini i napominje da bi takav odnos trebalo da imaju mnoge države u savremenom svetu.

Ovaj tekst i danas,pet godina posle objavljivanja, izaziva veliku pažnju i polemiku. Ovih dana zbog liberalnih medija, mnogi ljudi ne znaju istinu o Srbiji. Prevare, korupcija i pljačka ove nacije, nije ni prepoznata ni potvrđena ni kažnjena.

Da li ovakav scenario važi za svaku zemlju koja se suoči sa istim problemima? – pita se Jigli. On napominje da je Kosovo i Metohija zemlja koja je stekla navodnu nezavisnost na osnovu novca stečenog od trgovine herionom i drugim delatnostima organizovanog kriminala. Zato se i divi načinu na koji Srbi pokušavaju da zadrže ovaj deo svoje teritorije.

– Srbi su proglašeni varvarima od strane Zapada, a u stvari su rodoljubi i hrišćani, koji su želeli da zaštite svoju imovinu i svoju zemlju – piše Jigli.On ocenjuje Srbe kao poslednje Mohikance koji su se suprotstavili novom svetskom poretku.- Srbi su su patriote i hrišćani.

U sukobu su sa muslimanima, liberalima, i zapadnom drogiranom mašinerijom. Srbi i hrišćani nisu sada popularni, ali zato muslimani jesu.

Inače, autor oovog teksta Dejvid Jigli, poznat je po nadahnutim, slobodarskim govorima kao što je ovaj o patriotizmu:

Zapadne vlade, uključujući Sjedinjene Američke Države podržavaju ovakav stav – piše indijanski poglavica.

On zaključuje da nijedna nacija i zemlja nisu sigurne danas i da ukoliko žele sile će upotrebiti sve potrebne resurse da bi ostvarile svoje strateške interese.

           

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)