SVEŠTENIK izdao poslednje UPOZORENJE: Pomračenje Sunca je poslednji znak dolaska APOKALIPSE

lunarna eklipa
U petak će se poklopiti pomračenje Sunca, Super Mesec i prolećna ravnodnevica. Poklonici ovog proročanstva čvrsto veruju da će se pre strašnog suda Sunce pretvoriti u tamu, a Mesec u krv

Pomračenje Sunca koje će se desiti u petak širom Evrope moglo bi da bude signal da dolaze mračna vremena i “Sudnji dan”, upozorio je jedan sveštenik.

Pomračenje koje dolazi par nedelja pre pomračenja Mesecaizgleda veoma značajno. Naime, u petak će se poklopiti pomračenje Sunca, Super Mesec i prolećna ravnodnevica.

DANAS NAM STIŽE „KRVAVI MESEC“: OSTVARUJE LI SE PROROČANSTVO IZ BIBLIJE? – VIDEO

– Ovo je redak primer ukazuje na probleme koji treba da se dese u Evropi – rekao je sveštenik Mark Blic za hrišćanski sajt “Rut Sors”.

Pomračenje Sunca 20-og marta je zaista retko, pogotovo jer poslednje desilo u Evropi 1999. godine.

Foto: AP/Tanjug

– Ovo je poruka za čitavo čovečanstvo jer će ova pojava biti potpuno vidljiva na Severnom polu, koji nije teritorija nijedne države što znači da se upozorenje ne odnosi ni na jednu zemlju pojedinačno – tvrdi Bob Odel, koosnivač sajta “Rut Sors”.

[adsenseyu1]

Dodaje da Jevreji veruju da je potpuno pomračenje Sunca upozorenje i znak osude.

Foto: AP/Tanjug

– Pošto će se pomračenje najbolje videti u zemljama poput Engleske i Švedske u kojima raste antiislamski i antijevrejski pokret, Evropljani bi naročito trebalo da se zabrinu – naglašava Odel.

Super Mesec je pojava na nebu koja se dešava kada je ovaj prirodni Zemljin satelit oko 50.000 kilometara bliži našoj planeti nego kada je u najudaljenijoj tački od Zemlje. Tada je za 14 odsto veći i 30 odsto sjajniji.

[adsenseyu1]

Prolećna ravnodnevica znači da će dan i noć trajati podjednako, a pomračenje će doprineti tome da obe ove pojave imaju još strašniju manifestaciju.

Foto: AP

Deo hrišćanskih propovednika sa Zapada poteglo je ovom prilikom i proročanstvo o krvavom Mesecu iz Knjige proroka Joila koje ukazuje da je tetrada – četiri uzastopna pomračenja Meseca sa šest punih meseca između – znak da se bliži kraj sveta.

Poklonici ovog proročanstva čvrsto veruju da će se pre strašnog suda Sunce pretvoriti u tamu, Mesec u krv…, posle čega sledi apokalipsa. Sa druge strane, ljubitelji ovakvih astronomskih poslastica jedva čekaju pokalpanje ove tri neobične pojave na nebu.

Delimično pomračene Sunca desiće se i 13. septembra, a poslednji od četiri Super Meseca će biti na nebu 28. septembra.

Foto: AP/Tanjug

– Proročanstvo krvavog Meseca je znak da se svet bliži kraju. Poslednji put kada su bila četiri Supermeseca zaredom, 1967. godine, Izrael je osvojio Jerusalim – kaže sveštenik Blic.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk,independent.co.uk)

 

3 Comments on "SVEŠTENIK izdao poslednje UPOZORENJE: Pomračenje Sunca je poslednji znak dolaska APOKALIPSE"

  1. Dacko Aleksic | 18. March 2015. at 22:46 |

    ПО ПИСМУ ТРЕЋИНА СУНЦА НЕЋЕ СВЕТЛЕТИ,,

  2. Dacko Aleksic | 18. March 2015. at 22:53 |

    ОД ОВЕ ЉУБАВИ НЕМА ВЕЋЕ КО ПОЛОЖИ ЖИВОТ ЗА ПРОЈАТЕЉЕ СВОЈЕ!!!

  3. VUK SAMOTNJAK | 19. March 2015. at 03:44 |

    ZAR JEVREJI VERUJU U NESTO OSIM NOVCA?

Comments are closed.